Babe Pure Baby Food presenteert culinaire en gezonde babyvoeding in samenwerking met sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte

babefoods Babyvoeding sterrenchefs Jonnie Boer & Sidney Schutte - chef jasmine

Babe Pure Baby Food presenteert culinaire en gezonde babyvoeding in samenwerking met sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte

Babe Pure Baby Food presenteert culinaire en gezonde babyvoeding, ontwikkeld door chef Jasmine met sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte.

babefoods Babyvoeding sterrenchefs Jonnie Boer & Sidney Schutte - chef jasmine

We willen allemaal het beste voor onze kinderen, dus ook op het gebied van voeding. En wie zegt dat lekker eten pas op latere leeftijd belangrijk is? Topchefs Jonnie Boer & Sidney Schutte geloven in de missie van Babefoods om opgroeiende baby’s, peuters en kleuters de juiste smaakontwikkeling mee te geven die in de eerste 1000 dagen van het leven zo belangrijk is. Het gevolg? Culinaire en gezonde babyvoeding op sterrenniveau, die nu verkrijgbaar is!

Samen met sterrenchefs Jonnie Boer van De Librije*** en Sidney Schutte**, heeft Babefoods’ chef Jasmine speciale babyvoeding ontwikkeld die niet alleen gezond is, maar ook culinair gevoed. De twee nieuwe gezonde en smaakvolle smaken zijn nu toegevoegd aan de bestaande Babe-collectie met zes smaken.

Babyvoeding op sterrenniveau

Alle ingrediënten zijn voor beide potjes babyvoeding 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. De beste chef van Nederland, Jonnie Boer vertelt: “Ik vind het heel belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. Als het ook nog eens heerlijk smaakt kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen.”

Jonnie Boer’s babyvoeding

De chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle is al jaren de nummer 1 chef van Nederland. Zijn werk is indrukwekkend en creatief. Jonnie maakt pure, eerlijke en soms gewaagde gerechten op basis van de beste ingrediënten. Genieten op het allerhoogste niveau.

Boer heeft voor deze gelegenheid een frisse smaak ontwikkeld met een combinatie van pompoen, mango en kiwi, aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje.

babefoods Babyvoeding sterrenchefs Jonnie Boer & Sidney Schutte - chef jasmine

Babefoods-oprichtster Jasmine met sterrenchef Jonnie Boer

Sidney Schutte’s babyvoeding

Schutte is een vader van 2 jonge kinderen en heeft dus de nodige ervaring met wat zijn kroost lekker vindt. Hij wordt geprezen om zijn gebruik van gedurfde smaken en lokale producten in zowel innovatieve, vegetarische als indrukwekkende complete gerechten. Hij creëert unieke borden met een voortreffelijke esthetische aantrekkingskracht, samen met een superieure weergave van texturen en perfect uitgebalanceerde smaken.

Hij heeft speciaal voor deze mooie babyvoedingcollectie een diner/lunchgerecht gecreëerd. Het gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen vormt een aangename verrassing.

Chef Jasmine van Babefoods en haar mooie missie

Chef Jasmine startte vorig jaar met gezonde en culinaire babyvoeding. Na slechts 2 maanden werd het merk al genomineerd voor de Baby Innovation Award. Een samenwerking met de beste sterrenchef van Nederland, Jonnie Boer, en 2 Michelin-chef Sydney Schutte, was een even bijzonder als logisch gevolg. Het drietal ontwikkelde samen de twee hierboven beschreven smaken, met babyvoeding op sterrenniveau als resultaat.

“Een rijke combinatie van kruiden en biologische ingrediënten biedt jouw kindje alles voor een optimale groei en smaakontwikkeling”, vertelt chef Jasmine. “We gaan voor healthy kids, happy family”.

babefoods Babyvoeding sterrenchefs Jonnie Boer & Sidney Schutte - chef jasmine

Chef Jasmine met sterrenchef Sidney Schutte

Het kookproces van de babyvoedig is gericht op maximaal vitaminebehoud. Om de voeding op een natuurlijke manier houdbaar te maken, wordt het licht aangezuurd met citroensap zonder dat het zuur de overhand neemt. Beide sterrenchefs vinden dat door gevarieerd te eten, je jouw baby kan laten wennen aan verschillende smaken en dat ze deze – sneller – gaan waarderen.

“Een baby zou puur moeten eten, zonder toevoegingen van E-nummers, conserverende middelen, zetmeel, suiker en zout. Maar wel heerlijk eten met verschillende groenten, fruit, vezels, kruiden en specerijen. Laat je baby een culinaire held worden die alles aan tafel wil proeven en eten”, vervolgt chef Jasmine.

Het is overigens de droom van chef Jasmine om de wereld van kindervoeding te veranderen in een smaakvolle en gezonde belevenis. Ze heeft haar vizier echter ook gericht op andere soorten voeding, zoals voor onze ouderen. De geboren Iraanse, die als jong meisje op haar veertiende vluchtte naar Nederland, wist na het afronden van twee masters wat haar missie was: mensen laten genieten van supergezond eten, te beginnen bij onze kids.”

Zes maanden geleden kwam Babefoods op de markt, met 6 smaken in maaltijdpotjes.

Babefoods Chef’s Edition Babyvoeding bestellen

Babefoods’ met sterrenchefs vervaardigde babyvoeding is nu verkrijgbaar in een betaalbaar potje, geschikt voor alle kinderen vanaf 8 maanden. Smullen van geweldige en gezonde smaken!

De chef’s edition box bestaat uit 6 potjes, met drie potjes van elke smaak, en wordt overal in Nederland en België gratis thuisbezorgd. Bestel nu via babefoods.com, met bezorgmogelijkheden via Bol.com, Amazon of Gorillas Nederland.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram