Wereldkampioen judo Dennis van der Geest en Goldea Health lanceren nieuwe vegan sportvoeding-lijn

Dennis van der Geest - Goldea Health vegan sportvoeding supplementen goldea sports

Wereldkampioen judo Dennis van der Geest en Goldea Health lanceren nieuwe vegan sportvoeding-lijn

Wereldkampioen judo Dennis van der Geest en Goldea Health lanceren nieuwe vegan sportvoeding-lijn, inclusief plantaardige eiwitshakes en pre-workout shakes.

Dennis van der Geest - Goldea Health vegan sportvoeding supplementen goldea sports

Goed nieuws voor de vele sporters onder ons en de groeiende groep fitnessfanaten met een voorkeur voor vegan consumeren; Voormalig Olympiër en oud-wereldkampioen judo Dennis van der Geest en Lucinda Camera van Goldea Health, lanceerden onlangs hun nieuw vegan sportvoeding-lijn.

De sport supplementen van Goldea Sports, zoals hun gezamenlijke collectie heet, werd recentelijk in Van der Geest’s vernieuwde sportcentrum Kenamju in Haarlem gepresenteerd. De eerste producten uit de lijn zijn een volledig plantaardige proteïne shake en een vegan pre-workout shake. Goldea Health is gespecialiseerd in volledig natuurlijke voedingssupplementen. Al hun producten zijn 100% vegan en zonder kunstmatige toevoegingen.

Logische partnership

Met zijn jarenlange ervaring als topsporter – inclusief wereld- en Europese kampioenschappen, en Olympische avonturen waarbij de bronzen medaille werd veroverd – weet voormalig topjudoka en tegenwoordig tv-persoonlijkheid Van der Geest hoe belangrijk goede producten zijn. Mede daarom is voor een duidelijke lijn gekozen, waarbij de shakes van Goldea Sports louter bestaan uit plantaardige producten, zonder kunstmatige toevoegingen en suikers.

De 100% vegan pre-workout en proteïne shake zijn zodoende niet alleen goed voor de gebruiker, maar zeker ook voor het milieu. “De shakes hebben bovendien unieke smaken, zoals chocolade-banaan. We verwachten daarnaast spoedig nieuwe smaken en nieuwe producten zoals creatine te lanceren”, zo voegt oprichtster Lucinda Camera er aan toe.

Heropening sportschool en nieuw tv-programma

Dennis van der Geest - Goldea Health vegan sportvoeding supplementen goldea sports Van der Geest had in november 2021 te maken met een hevige brand in zijn sportschool. Na een verplichte sluiting en renovatie, kon hij zijn locatie, die bestaat uit een fitnesscentrum, zwembad en dojo, onlangs eindelijk weer openen. “Ik weet hoe belangrijk sport, én goede sportvoeding, voor mensen is. Daarom ben ik ook zo blij dat we weer open kunnen en meteen deze prachtige producten kunnen lanceren”, aldus Van der Geest.

Naast de verbouwing en de oprichting van Goldea Sports is de oud-judoka tevens druk bezig met de opnames van zijn nieuwste televisieprogramma One million dollar Island. In het programma dat te zien is bij SBS6 moeten 100 kandidaten gedurende 60 dagen proberen te overleven op een onbewoond eiland, om de hoofdprijs van €1 miljoen euro te kunnen winnen.

Goldea Sports sportvoeding nu verkrijgbaar

De nieuwe producten van Goldea Sports zijn vanaf heden online verkrijgbaar in de webshop van Goldea Health. Ook wordt de vegan sportvoeding-lijn verkocht in Haarlem, in de sportschool van Van der Geest.

Heb jij al eens kennisgemaakt met de kracht van vegan sport supplementen?

Dennis van der Geest - Goldea Health vegan sportvoeding supplementen goldea sports

Post a Comment

#Volg ons op Instagram