‘Game of Thrones’ prequel-serie ‘House of the Dragon’ heeft datum van première in augustus

Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon datum

‘Game of Thrones’ prequel-serie ‘House of the Dragon’ heeft datum van première in augustus

De Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon datum van première is bekend. De kroniek van de val van het Huis van Targaryen kijk je in augustus.

Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon datum

HBO’s Game of Thrones spin-off-serie House of the Dragon zal tegen het einde van de zomer exclusief bij te zien zijn via HBO Max. De streamer kondigde de aanstaande release aan met een promotionele afbeelding van een uitkomend drakenei.

Gebaseerd op de roman Fire and Blood van George R.R. Martin, is de serie een prequel die zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in de hoofdreeks Game of Thrones afspeelt. Zoals de naam al zegt, zal de nieuwe show zich richten op de val van het Huis van Targaryen en het begin van de Targaryen-burgeroorlog.

Martin bracht eind 2018 het boek Fire and Blood uit en creëerde de serie samen met Ryan J. Condal, die in oktober 2019 een rechtstreekse bestelling ontving. Het eerste seizoen zal uit tien afleveringen bestaan.

Paddy Considine schittert als koning Viserys I Targaryen, terwijl Matt Smith zijn jongere broer, prins Daemon Targaryen, speelt. Ook in de Targaryen-familie portretteert Emma D’Arcy prinses Rhaenyra, naast Eve Best als nicht van koning Viserys, prinses Rhaenys Velaryon.

De exacte Games of Thrones: House of the Dragon datum van première is 21 augustus. De serie is dan direct beschikbaar voor streaming op HBO Max.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram