Apple-gebruikers klagen over sneller leeglopen van batterij sinds iOS 15.4-update

apple iphone batterij snel leeg sinds iOS 15.44 update face id mask

Apple-gebruikers klagen over sneller leeglopen van batterij sinds iOS 15.4-update

Apple-gebruikers klagen dat de batterij sneller leegloopt sinds de laatste iOS 15.4-update, met klachten van de iPhone 13 Pro Max tot de iPhone 11.

iphone batterij snel leeg apple ios 15 4 update face id mask

Op social media doen verschillende Apple-gebruikers hun beklag over een snel leeglopende batterij. Specifiek genomen heeft men vooral klachten geuit over het feit dat iPhone-batterijen sneller leeglopen dan normaal, en dit alles sinds de update naar iOS 15.4.

Door hun klachten op Twitter te posten, deelden eigenaren van verschillende iPhone-generaties publiekelijk hun veelvoorkomende problemen met de batterijen van hun model; een iPhone 13 Pro Max-gebruiker onthulde dat de telefoon normaal “dagen zou kunnen zonder opladen, maar halverwege de dag is de capaciteit nu nog maar op de helft”; een iPhone 11-gebruiker met een batterijcapaciteit van 93% ontdekte dat deze na 24 uur tot 80% was verlaagd ondanks het actieve gebruik van het scherm voor maximaal twee uur en alleen het openen van de apps Safari, YouTube, Instagram en Uber; een andere gebruiker die niet bekendmaakte om welke iPhone het ging, deelde dat de “levensduur van de batterij vandaag de helft is van hoe het vorige week was”, voor de update.

Andere gebruikers beweerden dat de verversingssnelheid van 120 Hz vaker wordt gebruikt bij de nieuwe update en daarom resulteert in een hoger batterijverbruik, maar dit is alleen van toepassing op de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Apple heeft de klachten op het moment van schrijven nog niet direct behandeld.

De iOS 15.4-update bevat nieuwe emoji’s en stelt gebruikers in staat hun apparaat te ontgrendelen met Face ID terwijl ze een masker dragen, een veelgevraagde functie tijdens de pandemie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram