George R.R. Martin kondigt ‘Game of Thrones: The Rise of the Dragon’ aan

Game of Thrones: The Rise of the Dragon

George R.R. Martin kondigt ‘Game of Thrones: The Rise of the Dragon’ aan

George R.R. Martin heeft Game of Thrones: The Rise of the Dragon aangekondigd, wat aansluit op de aankomende HBO-serie House of the Dragon.

Game of Thrones: The Rise of the Dragon

Game of Thrones-fans zullen blij zijn om te horen dat schrijver George R.R. Martin binnenkort een nieuwe titel zal uitbrengen, met de focus op het controversiële House Targaryen.

Game of Thrones: The Rise of the Dragon, aangekondigd op de eigen blog van de auteur, zal een boekdeel zijn dat volledig is gewijd aan de geschiedenis van de Targaryen-dynastie, natuurlijk aansluitend bij de prequel-show House of the Dragon, momenteel in productie is bij HBO. Het boek zal meer dan 180 nieuwe illustraties van de familie en haar heerschappij bevatten, met een diepgaande blik op een deel van de overlevering van Westeros.

Voor degenen die zich afvragen wat het verschil is tussen de aankomende titel en het eerder uitgebrachte Fire & Blood, zegt Martin: “Denk aan The Rise of the Dragon als een luxe naslagwerk, waarin de meest beruchte familie van Westeros – en hun draken – tot leven komen in samenwerking met een aantal werkelijk ongelooflijke artiesten.”

Fire & Blood werd beschreven als een grootmeestersverslag van gebeurtenissen van de verovering van Westeros door Aegon Targaryen met de beruchte Dans van de Draken, de burgeroorlog die de heerschappij van Targaryen bijna ongedaan maakte”, voegde de auteur eraan toe. “The Rise of the Dragon zal dezelfde periode beslaan, maar is geschreven in een meer encyclopedische stijl die lijkt op The World of Ice and Fire. Sterker nog, de auteurs van The World of Ice and Fire, Elio M. García, Jr. en Linda Antonsson zijn teruggekomen om te helpen met dit boekdeel.”

Voor de geïnteresseerden, Game of Thrones: The Rise of the Dragon zal in oktober beschikbaar zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram