BMW biedt een nadere blik op komende M3 Touring

nieuwe BMW M3 Touring video

BMW biedt een nadere blik op komende M3 Touring

We hebben een nadere blik op de BMW M3 Touring. Ontdek de nieuwe M3 Touring van BMW in actie op de beroemde Nürburgring.

Tot grote teleurstelling van liefhebbers had het Duitse automerk BMW nooit een M3 Touring-wagon gemaakt. Tot nu! In een YouTube-video die eerder deze week werd gepost, trok BMW namelijk het doek van zijn aanstaande M3 Touring, die de voorkant van de nieuwste generatie G80 M3 combineert met een nieuwe station wagon-achterkant.

Zoals de video laat zien, wordt verwacht dat de M3 Wagon net zo capabel is als de huidige sedan M3 en zijn M4-tegenhanger rond de Nürburgring, maar hij moet ook praktischer zijn dan zijn broers en zussen. Een grote achterbak moet in staat zijn om alles in te passen wat je nodig hebt, inclusief de hond van het gezin, terwijl je binnen comfortabel plaats biedt aan vijf volwassenen. Ondertussen zal de drieliter zescilinder-in-lijnmotor met dubbele turbo je voortstuwen.

BMW heeft naar eigen zeggen het ontwerp van de aanstaande wagen geperfectioneerd. Onder de eerder aangehaalde bagageruimte achter bevindt zich een diffusor met de inmiddels kenmerkende set quad-uitlaatpijpen, terwijl ultramoderne achterlichten door de forzen gray-verf snijden. Het ziet er ook naar uit dat een nieuw paar velgen de Touring-versie zal sieren, mooi in het zwart naast de zwarte bekleding en details van de auto.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws omtrent de nieuwe BMW M3 Touring.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram