Cadillac maakt specificaties van Escalade-V van 2023 bekend

Cadillac Escalade-V 2023

Cadillac maakt specificaties van Escalade-V van 2023 bekend

De eerste specificaties van de Cadillac Escalade-V 2023 worden bekendgemaakt. Bekijk hier de afbeeldingen van de Amerikaanse SUV.

Cadillac Escalade-V 2023

Cadillac zal de volledige lijst aan specificaties voor zijn 2023 Escalade-V aankondigen in de loop van komende maanden onthullen. Ondertussen hebben we wel meer beelden van de SUV door de Amerikaanse automaker. Altijd interessant om te zien, al worden deze bolides nooit officieel op de Nederlandse markt uitgebracht.

De Amerikaanse autofabrikant onthulde de SUV voor het eerst in januari met een reeks afbeeldingen – die je onderaan kunt bekijken-  en hoewel de meeste details nog moeten worden onthuld, noemt het bedrijf het de “ultieme uitdrukking van Cadillac-ontwerp, prestaties en technologie, en de puurste uitdrukking van de passie die de kern van het merk Cadillac vormt.”

Van wat we tot nu toe hebben gezien, heeft de nieuwe Escalade-V een vergelijkbare ontwerpesthetiek als de Escalade Sport en Sport Platinum, met een mesh-grille aan de voorkant en verduisterde accenten op diverse plekken. Lichtgewicht wielen zien we in combinatie met een eersteklas remsysteem en felrode remklauwen die passen bij het sportieve karakter, aangevuld met een sportuitlaatsysteem met vier uitlaatpijpen aan de achterkant onder een nieuwe achterbumper en diffusor.

Wat zijn aandrijflijn betreft, is er voorlopig weinig bekend, maar Carscoops verwacht dat hij dezelfde 6,2-liter V8-motor zal krijgen als de CT5-V Blackwing, die maar liefst 668 pk kan leveren.

Op 11 mei wordt de Cadillac Escalade-V 2023 volledig onthuld. Zoals gezegd hoeven we deze SUV niet bij de Nederlandse dealer verwachten na de lancering, maar je kunt natuurlijk altijd de Amerikaanse auto importeren in overweging nemen.

Cadillac Escalade-V 2023

Cadillac Escalade-V 2023

Cadillac Escalade-V 2023

Cadillac Escalade-V 2023

Post a Comment

#Volg ons op Instagram