FESTIVAL: Elrow presenteert in 2022 het grootste elrow Town Festival ooit

FESTIVAL: Elrow presenteert in 2022 het grootste elrow Town Festival ooit

Elrow presenteert het grootste elrow Town Festival ooit. Op 3 september 2022 vind je het evenement bij Recreatiegebied Geestmerambacht.

elrow Town Festival 2022 info amsterdam alkmaar

Mooi nieuws uit festivalland; elrow Town keert terug naar Nederland! Op 3 september 2022 vindt op recreatiegebied Geestmerambacht, vlakbij Alkmaar, het grootste elrow Town festival ooit plaats. Niet alleen de grootste van Nederland, maar zelfs ter wereld. Op deze nieuwe locatie kunnen 35.000 bezoekers zich volledig onderdompelen in de creatieve, (te) gekke wereld van elrow.

Na drie succesvolle, in no-time uitverkochte edities in Amsterdam, wordt de vierde Nederlandse editie van elrow Town festival niet alleen de grootste ooit in Nederland, maar ook de grootste wereldwijd. elrow is dan ook een ‘wereldwijde sensatie’ (aldus Forbes) en geheel in stijl is het tijd voor een volgende stap; de organisatie van de grootste elrow Town ooit.

Hiermee voldoet elrow aan de grote vraag naar tickets. De vorige editie verkocht binnen 24 uur uit, waardoor een groot aantal fans achter het net viste. De nieuwe plek Geestmerambacht is een droomlocatie, waar meer bezoekers dan ooit terecht kunnen in het prachtige groen en omgeven door natuur de meest kleurrijke elrowfestivaldag georganiseerd kan worden.

Het wereldwijde elrow-fenomeen komt vol extravagante aankleding, verwondering, muziek en kleurrijke performers, en is goed voor honderden feesten in ruim veertig landen. Het prijswinnende concept komt voort uit de koker van de creatieve Spaanse ondernemersfamilie Arnau Lasierra, die vanuit Barcelona het elrow-concept wereldwijd hebben uitgerold, inclusief bijbehorend avontuur, thematische feesten en extravagante aankleding gekoppeld aan de meest opzwepende elektronische beats.

elrow Town Festival 2022 info amsterdam alkmaar

In Nederland zijn er sinds het eerste elrow-feest in 2014 inmiddels ook al vijfentwintig shows in vier verschillende steden geweest. Het elrow-publiek wil echter meer en dus groeit elrow steeds groter. Het eerste internationale elrow Town festival vond in 2017 plaats in het Londense Queen Elisabeth Park, en vanaf 2018 volgden ook Nederlandse edities van het spraakmakende festival. Met een capaciteit van 35.000 bezoekers wordt de vierde Nederlandse editie van elrow Town de grootste editie wereldwijd.

De reguliere kaartverkoop elrow Town 2022 start donderdag 17 maart om 12:00 uur.

elrow Town Festival 2022 info
3 september 2022
Recreatiegebied Geestmerambacht,
12 hours of madness: 12:00 – 00.00

Je elrow Town Festival 2022 tickets kopen kan hier.

Fotocredits: elrow (MaxKneefel/Jordybrada)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram