WONEN: Met de starterkits van Innr ervaar je thuis het gemak van slimme verlichting

WONEN: Met de starterkits van Innr ervaar je thuis het gemak van slimme verlichting

Met de Innr starterkits heb je thuis het gemak van slimme verlichting. Alles om eenvoudig te beginnen met slimme verlichting in één starterkit.

Innr starterkits slimme verlichting thuis wonen interieur recensie

Het comfort van de zogeheten smarthome ontwikkelt zich steeds verder. Niet alleen hebben we tegenwoordig de keuze uit innovatieve smart tv’s en smartphones, ook slimme koelkasten en verlichting vind je terug bij de mensen thuis. Vandaag belichten we de laatstgenoemde, namelijk slimme verlichting. Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, introduceerde onlangs drie verschillende Innr starterkits, zodat we op de eenvoudigste manier kunnen beginnen met slimme verlichting.

Wat doet slimme verlichting? In een notendop betekent het dat we ook dit belangrijke onderdeel binnen het interieur op afstand kunnen bedienen en monitoren via bijvoorbeeld de smartphone. In geval van Innr’s starterkits is er echter ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een aparte afstandsbediening. Kun je de slimme verlichting niet alleen mee in- en uitschakelen, maar zelfs ook dimmen en van kleur veranderen.

Innr starterkits ideaal om thuis te starten met slimme verlichting

Innr denkt met ons mee en biedt diverse oplossingen voor alledaagse situaties. Zo kunnen we met hun slimme verlichting ons thuiskantoor-keuken omtoveren tot een plek om samen met het gezin en te eten. Een soort “schakel super simpel tussen werk en ontspanning- oplossing”. Of creëer een warme en gezellige sfeer binnen als de zon onder is gegaan en we dit voorjaar van tuin naar woonkamer of leefkeuken verhuizen. Verlichting kan de sfeer maken of kraken, en in het geval van deze slimme verlichting hebben we dat volledig zelf in de hand.

Innr starterkits slimme verlichting thuis wonen interieur recensie

De starterkits van Innr bieden de basis voor deze oplossingen en bevatten twee slimme lampen of spotjes die je gewoon in je bestaande armaturen kunt draaien. Deze kun je daarna eenvoudig koppelen en bedienen met de Innr-app, je stem of met de bijgeleverde afstandsbediening. De starterkit is vervolgens makkelijk uit te breiden met diverse andere peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting, want met de bijgeleverde bridge koppel je tot wel 30 verschillende lampen.

Je kunt kiezen uit drie verschillende starterkits, waarvan onderstaande twee opties bijvoorbeeld erg interessant zijn.

Starterkit met een 2-pack Smart Bulb Comfort (E27), Smart Button en Bridge – de perfecte basis voor de “Schakel super simpel tussen werk en ontspanning- oplossing”

Met deze starterkit vervang je makkelijk twee E27 lampen door de slimme peertjes van Innr. Deze peertjes geven koel-wit licht die helpen om gefocust te werken, tot warm-wit licht om heerlijk bij te relaxen. Met de bijgeleverde Smart Button kies je zelf welke lampen je bedient. Alle slimme verlichting in de kamer of een selecte groep: met één knop gaan ze aan, uit, kun je dimmen en je lampen feller laten schijnen. In combinatie met de Innr bridge en app kun je jouw favoriete scènes opslaan en met de Smart Button selecteren.

Innr starterkits slimme verlichting thuis wonen interieur recensie

Starterkit met een 2-pack Smart Bulb Colour (E27) óf Smart Spot Colour (GU10), Remote Control en Bridge – de perfecte basis voor de “Gezellig binnen als het buiten koud is- oplossing”

Met deze starterkits vervang je makkelijk twee E27 lampen of GU10 spotjes door de slimme peertjes of spotjes van Innr. Deze peertjes of spotjes geven zowel wit als gekleurd licht in 16 miljoen verschillende kleuren. Met de meegeleverde Remote Control kies je zelf welke lampen je bedient. Alle slimme verlichting in de kamer of een selecte groep: zet ze aan, uit, dim en laat ze feller schijnen of kies de kleur die het beste bij de situatie past. In combinatie met de Innr bridge en app kun je jouw favoriete scènes opslaan en met de afstandsbediening selecteren.

Innr starterkits slimme verlichting thuis wonen interieur recensie

De derde van de Innr starterkits ontdek je hier.

Innr starterkit adviesprijzen:

De starterkits zijn vanaf vandaag te koop via www.innr.nl
Alle producten in de starterkits zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

Passen de starterkits toch niet helemaal bij wat je zoekt? Bij Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Beaumotica en Tink zijn ook diverse Innr-bundels verkrijgbaar.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram