Alligator Loki krijgt spin-off-serie met Thor

Alligator Loki krijgt spin-off-serie met Thor

Alligator Loki krijgt spin-off-serie met Thor

Alligator Loki krijgt spin-off-serie met Thor. De Loki-variant maakte zijn debuut in de Disney+-serie met Tom Hiddleston in de hoofdrol.

Alligator Loki krijgt spin-off-serie met Thor

Marvel Comics heeft een nieuwe spin-off serie aangekondigd waarin Alligator Loki centraal staat.

Volgens berichten zal de Loki-variant de focus zijn van de nieuwe Infinity Comic, waarbij Thor hem vergezeld in het eerste nummer van de 12-delige serie:

“Thor heeft zijn hele leven maar één broer gekend, Loki. Bij iedereen bekend als achterbaks, sluw en sneaky! Maar een nieuwe Loki staat klaar om zijn plaats in te nemen. Hij is misschien kleiner, hij is misschien schattiger, en… een alligator?! Maar laat je niet misleiden, Alligator Loki heeft dezelfde eigenschappen als zijn menselijke tegenhanger en is klaar om in de problemen te komen!”

Marvel Unlimited deelde een preview van het eerste nummer, waarin Alligator Loki en Thor te zien zijn terwijl ze genieten van een dagje uit in een pretpark in Asgard. De serie is gemaakt door Alyssa Wong, Robert Quinn, Pete Pantazis en Katelyn Gregorowicz.

Alligator Loki maakte zijn debuut in de Disney+-serie Loki, die naast Tom Hiddlestons vertolking ook andere varianten toonde, waaronder Classic Loki, Kid Loki en Boastful Loki.

Het eerste nummer van Alligator Loki is nu beschikbaar op Marvel Unlimited. Of we Alligator Loki nog terug gaan zien in een live-action film of serie is ondertussen afwachten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram