George R.R. Martin bevestigt dat er momenteel nog drie ‘Game of Thrones’-spin-offs worden geschreven

George R.R. Martin bevestigt nog eens drie Game of Thrones-spin-offs

George R.R. Martin bevestigt dat er momenteel nog drie ‘Game of Thrones’-spin-offs worden geschreven

George R.R. Martin bevestigt de komst van nog eens drie Game of Thrones-spin-offs, terwijl House of the Dragon officieel de postproductie ingaat.

George R.R. Martin bevestigt nog eens drie Game of Thrones-spin-offs

Terwijl House of the Dragon officieel in postproductie is gegaan, bevestigt auteur George R.R. Martin dat er momenteel nog eens drie extra Game of Thrones-spin-offs worden geschreven.

De bedenker van het GOT-universum, deelde het nieuws op zijn blog en onthulde dat hij, hoewel hij de informatie over de “live action shows voor HBO en geanimeerde shows voor HBO Max” die ze ontwikkelen niet kan onthullen, wel belangrijke updates heeft over andere projecten.

Ten eerste is de maker en showrunner van Rome, Bruno Heller, begonnen met het schrijven van het pilotscript voor The Sea Snake, dat voorheen Nine Voyages heette en zich zal concentreren op Corlys Velaryon – “omdat we wilden voorkomen dat we twee shows met nummers in de titel zouden hebben.”

Ten tweede heeft de Nymeria-serie Ten Thousand Ships verschillende concepten ontvangen van showrunner Amanda Segel, en ten slotte zal de Dunk & Egg-serie worden begeleid door Steve Conrad die “vastbesloten is om een ​​getrouwe aanpassing van de verhalen te maken”. De titel van de serie zou mogelijk A Knight of the Seven Kingdoms of The Hedge Knight kunnen zijn, maar een beslissing moet nog worden genomen.

Ondertussen bevestigde hij opnieuw dat een van de geanimeerde shows zich in Yi Ti zal afspelen en momenteel de werktitel The Golden Empire heeft; “… we hebben daar ook een geweldige jonge schrijver voor, en ik denk dat de kunst en animatie gewoon prachtig zullen zijn. Ik zou je meer vertellen als ik kon”, schreef Martin.

House of the Dragon gaat dit jaar in première. Houd ons in de gaten voor meer informatie over de Game of Thrones-spin-offs.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram