TRAILER: Jared Leto heeft bloeddorst in nieuwe trailer van Sony & Marvel’s ‘Morbius’

Jared Leto nieuwe trailer Morbius

TRAILER: Jared Leto heeft bloeddorst in nieuwe trailer van Sony & Marvel’s ‘Morbius’

Jared Leto neemt in de laatste trailer van Sony’s Morbius nog meer een vampirische vorm aan. De film verschijnt in april in de bioscoop.

De laatste trailer voor Morbius is vrijgegeven door Sony Pictures. Met in de hoofdrol Jared Leto als het titulaire Marvel-personage, geeft de clip kijkers enig inzicht in het oorsprongsverhaal van de ‘Living Vampire’.

Morbius is een wetenschapper die een geneesmiddel probeert te vinden voor een zeldzame bloedziekte en zichzelf per ongeluk infecteert met een vorm van vampirisme. Hij wordt verscheurd tussen zijn oude identiteit en zijn nieuwe bovenmenselijke uiterlijk en krachten.

Morbius voegt zich bij Sony’s Spider-Man Universe als derde film in de franchise. Hoewel de film oorspronkelijk gepland stod voor een release in juli 2020, werd het filmen uitgesteld vanwege de pandemie. Hij draait nu begin april in de bioscoop.

Naast Leto zien we Matt Smith als Loxias Crown, een vriend met dezelfde bloedziekte, en Adria Arjona als Martine Bancroft, een wetenschapper en de verloofde van Morbius. Jared Harris speelt de mysterieuze mentor van Morbius en Al Madrigal en Tyrese Gibson spelen FBI-agenten die op Morbius jagen.

Morbius is vanaf 24 april exclusief in de bioscoop te zien.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram