Simon Leviev van Netflix’ ‘Tinder Swindler’ verdient naar verluidt $ 20.000 voor nachtclubbezoek

Simon Leviev uit Netflix' Tinder Swindler' verdient 20K per bezoek aan nachtclubs

Simon Leviev van Netflix’ ‘Tinder Swindler’ verdient naar verluidt $ 20.000 voor nachtclubbezoek

Simon Leviev van de Netflix ‘Tinder Swindler’ verdient naar verluidt $ 20.000 voor verschijningen in nachtclubs. En dat alles dankzij nieuw verworven faam..

Simon Leviev uit Netflix' Tinder Swindler' verdient 20K per bezoek aan nachtclubs

De documentaire Tinder Swindler van Netflix lijkt Simon Leviev enorm ten goede te komen. De oplichter in kwestie verdient volgens berichtgeving grof geld met bezoekjes aan nachtclubs sinds hij ‘doorbrak’ met de show. Nachtclubs nodigen hem uit en hij brengt $ 20.000 in rekening voor de buzz.

Bronnen hebben onthuld dat nachtclubs in Philadelphia, Boston, Duitsland en Mexico Leviev hebben gevraagd om op te treden. Dit houdt niet in dat hij een show weggeeft op het podium, maar dat hij simpelweg langskomt net als alle andere bezoekers.

De inmiddels beroemde oplichter lijkt geïnteresseerd te zijn, aangezien zijn team heeft gewerkt aan het verstevigen van bepaalde deals. Naast het vragen van $ 20K voor zijn komst, bevat Leviev’s rider een privéjet, een suite in een vijfsterrenhotel, flessenservice, zwarte SUV-autoservice en twee bewakers die de hele tijd bij hem zijn. Er is ook gemeld dat hij behoorlijke inkomsten heeft verdiend met Cameo, door $ 200 per video in rekening te brengen en $ 30K in slechts drie dagen te verdienen.

De Tindler Swindler-documentaire op Netflix volgt het verhaal van hoe Leviev meer dan $ 10 miljoen vergaarde door vrouwen op te lichten die hij via de app ontmoette. In een verklaring zei Tinder: “We hebben interne onderzoeken uitgevoerd en kunnen bevestigen dat Simon Leviev niet langer actief is op Tinder onder een van zijn bekende aliassen.”

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram