Dit zijn de Louis Vuitton x Nike Air Force 1 sneakers in Yellow

Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow

Dit zijn de Louis Vuitton x Nike Air Force 1 sneakers in Yellow

De Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow sneakers zijn opgedoken in nieuwe afbeeldingen. Je zag ze voor het eerst bij de SS22 “Amen Break” show.

Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow

Een aantal Louis Vuitton x Nike Air Force 1’s sneakers verschenen de afgelopen maanden op het internet na Virgil Abloh’s postume herfst/winter 2022 LV herenmodeshow. Vandaag hebben we een blik op het gele paar uit de pack met in totaal 8 kleuren. DJ Khaled presenteerde onlangs al de felbegeerde editie in het rood.

Dankzij English Sole biedt deze nieuwste look een close-up van wat je te wachten staat bij het kopen van een van de langverwachte sneakers van het luxe merk. De schoen is gekleed in een volledig felgeel leren bovenwerk en heeft de kenmerkende LV-monogramprint ingeslagen over de gehele schoen, inclusief de witte laterale Swoosh. Witte veters met de kenmerkende citaten van Virgil blijven contrasteren met de tong, met het co-branding leren label aan de zijkant. Verdere merkelementen zijn te vinden op de binnenzool en het hiellipje. Een vleugje groen is onder de Swoosh gestikt, terwijl de witte tussenzool is gemarkeerd met “AIR” over de standaard AIR-armatuur.

Elk paar wordt vergezeld door een doos met het Louis Vuitton-merk en een riempje met een merk, verbonden met een extra grote Swoosh en een “Louis Vuitton Air”-tag. Twee stofzakken en een ansichtkaart met de tekst “Virgil Was Here” maken het geheel compleet.

Verdere informatie en updates over de samenwerkingsrelease van Louis Vuitton  en Nike moeten nog worden aangekondigd, dus stay tuned voor meer info over de Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow sneakers.

Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow

Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Yellow

Fotocredits: English Sole

Post a Comment

#Volg ons op Instagram