Recreatiepark de Leistert verrast met perfect aanbod voor jonge gezinnen

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen

Recreatiepark de Leistert verrast met perfect aanbod voor jonge gezinnen

Recreatiepark de Leistert verrast met perfect aanbod voor jonge gezinnen. Wanneer komen jullie naar dit mooie vakantiepark in Limburg?

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen

Mocht je voor komend voorjaar op zoek zijn naar een paar dagen weg in eigen land met het gezin, dan vind je het ultieme vakantiegevoel al snel in Limburg. Onze meest zuidelijk reikende provincie is goed voor een prachtig natuurlandschap, waarbij mooie recreatieparken opduiken als ideale plek om te verblijven. Zo ook het fraaie vakantiepark De Leistert, dat tevens beschikt over een camping.

Stiekem voelt Limburg voor sommigen een beetje als het buitenland, wat het uitermate geschikt maakt voor een heerlijk tripje in eigen land. En ben je nieuwbakken vader en leid je nu een jong gezin, dan is een paar uurtjes rijden voor een midweekje of weekendje weg met het kroost voldoende. Het is dan wel van belang op een plek terecht te komen waar je zelf tot rust komt, terwijl er voldoende speelgelegenheid is voor de kids.

Vakantiepark De Leistert kun je gerust in overweging nemen.

De Leistert in Limburg: Recreatie, camping en meer

Het schitterende gelegen De Leistert is een bungalowpark en camping met zwembad in één. Dit zeer grote park vind je in het Noord-Limburgse Roggel, vlakbij Weert en Roermond. Dankzij de vele faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen, is deze camping een goede plek voor zowel ontspannen als sportieve vakantie.

Het stukje ontspanning zit ‘m bijvoorbeeld in het stukje privacy. Langs de kampeervelden staan hoge bomen en struiken, wat zorgt een groene omgeving en het gevoel dat je in alle rust je gang kunt gaan. Alle plaatsen zijn trouwens op gras en een deel is zelfs autovrij. Tel hier het groot aantal plaatsen bij op dat een natuurlijk speelelement in het midden van het veld heeft, en eindeloos speelplezier op kruipafstand is aanwezig.

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen Deze camping met privé sanitair is al met al zeer ruim opgezet en is goed voor het toppunt van luxe op het gebied van kamperen. Liever geen eigen tent mee? Overnacht in één van de avontuurlijke verblijfsaccommodaties, zoals een lodge, trekkershut of glamping- of safaritent. Op het bungalowpark slaap je desgewenst ook in een moderne bungalow of in een luxe vakantieboerderij van het hoogste niveau.

De Leistert is een echte gezinscamping, uitermate geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, vol met speeltuinen en andere speelattributen verdeeld over de veldjes. Het terrein beschikt over sportvoorzieningen, een golfslagbad, een subtropisch binnenzwembad en een avonturenspeeltuin. In de vijvers kun je bovendien vissen, zwemmen en zelfs kanoën. De zwemvijver wordt omringd door strandjes, waaraan heerlijk kan worden ontspannen in de zon.

De sportvoorzieningen verdienen wat extra aandacht. Voor de sportievelingen zijn er namelijk diverse sport-, spel- en klauterattributen, waaronder volleybalvelden, stormbanen en een kabelbaan. Ook kun je de strijd aangaan op de midgetgolfbaan of bedwing je samen de fietscrossbaan.

Het Plaza biedt tot slot een supermarkt, restaurant, bowlingbanen en een binnenspeeltuin. Genieten van een drankje, lunch of diner doe je bij één van de vier horecagelegenheden: Grillo, Via Verde, La Selva Food en Drinks of Mr. Friet.

Genomineerd voor Camping van het Jaar 2022 in de categorie ‘de meest gewaardeerde huuraccommodatie’, boek je vandaag nog een heerlijke trip naar recreatiepark de Leistert.

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen

Recreatiepark de Leistert vakantiepark Limburg jonge gezinnen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram