Dior Men presenteert de nieuwe Dior Lingot tassencollectie

Dior Lingot tassen Spring/Summer 2022

Dior Men presenteert de nieuwe Dior Lingot tassencollectie

Dior Men presenteert de nieuwe Spring/Summer 2022 Dior Lingot tassencollectie. Voor welk van deze nieuwe Dior tassen ga jij?

Dior Lingot tassen Spring/Summer 2022

De nieuwe Dior Lingot tassen moeten doen denken aan een reistas uit de archieven van het modehuis. Met zijn duidelijke designtaal en opvallende, doch zachte uiterlijk is de collectie Spring/Summer 2022-tassen van Dior Men ideaal voor de man met stijl.

De lijn onderscheidt zich door zijn grafische uiterlijk en rechthoekige vorm, die doet denken aan een goudstaaf. Ook de bovenklep, die de iconische rondingen van het zadel weerspiegelt, trekt op genuanceerde wijze de aandacht. Het ultieme detail is een afneembare schouderriem, verfraaid met een industrieel geïnspireerde gesp.

Het Dior oblique canvas is subliem gemaakt in een nieuwe gouden kleur, terwijl een andere versie in generfd leer met contrasterende stiksels de leerbewerkende savoir-faire van de Dior-ateliers verheerlijkt.

De nieuwe Dior Lingot tassen zijn verkrijgbaar in drie maten, die allemaal elegantie en bruikbaarheid combineren. Deze musthaves, die uitnodigen om te reizen zijn, met ingang van heden te ontdekken bij Dior. Ontdek ze hier alle acht.

Dior Lingot tassen Spring/Summer 2022

Post a Comment

#Volg ons op Instagram