Eerste blik op de Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneakers

Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneakers

Eerste blik op de Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneakers

We hebben een eerste blik op de Supreme x Nike Shox Ride 2 SP. De nieuwe Supreme x Nike sneakers komen deze lente uit in drie kleuren.

Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneakers

Met de onthulling van de Supreme lente/zomer 2022-collectie, bood het New Yorkse merk direct een eerste blik op de volgende samenwerking met Nike. In het lookbook voor het seizoensassortiment waren namelijk de geruchtmakende Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneakers opgenomen.

In combinatie met een trainingspak gemarkeerd met origineel artwork van AOI, drukken de schoenen een mix uit van “White/Grey Fog/Flat Platinum”. Het nieuwste in Supreme’s samenwerkingsrelatie met Nike zal naar verwachting ook worden uitgebracht in “Neutral Olive/Electric Green/Pilgrim” en “Speed Red/Siren Red/Barn”.

Oorspronkelijk debuterend in de vroege jaren 2000, heeft het schoenmodel van Nike in samenwerking met Supreme ditmaal een bovenwerk van gemengd materiaal, geaccentueerd door 3M-details. Verhoogd door Shox-zooltjes met demping – met opvallende branding van Supreme – wordt het paar compleet met co-branding bedrukte inlegzolen en speciale verpakking.

Naar verluidt geprijsd op € 190, zal de Supreme x Nike Shox Ride 2 SP sneaker naar verwachting ergens dit voorjaar verschijnen in drie kleurstellingen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram