TIP: Beleef Valentijnsdag in Westfield Mall of the Netherlands

Valentijnsdag Westfield Mall of the Netherlands LoveBox foto

TIP: Beleef Valentijnsdag in Westfield Mall of the Netherlands

Beleef Valentijnsdag in Westfield Mall of the Netherlands & laat cupido jouw perfecte loveshot schieten bij de LoveBox. Kom jij shoppen met someone special?

Valentijnsdag Westfield Mall of the Netherlands LoveBox foto

Heb jij voor aankomende maandag 14 februari – of dit aankomende weekend ervoor – al een mooi uitje gepland staan met jouw lover? Rondom Valentijnsdag valt er weer genoeg te beleven in dé lifestyle experience van Nederland. In aanloop naar de dag van de liefde, vind je in Westfield Mall of the Netherlands de zogenaamde LoveBox.

In de LoveBox maak je de perfecte Instagram-foto en de meest liefdevolle TikToks. In de pop-up ruimte met romantische schommels en grote sensuele lippen, zijn je loveshots gegarandeerd van ‘likes’.

Love at The Gallery
In de winkelbestemming waar je naar hartenlust kunt shoppen, eten, drinken en jezelf compleet kunt laten pamperen, is het vieren van Valentijnsdag natuurlijk onmisbaar. Tussen de hippe merken, lokale ontwerpers, kunstenaars, boekenwinkels en barbershops, ‘popt’ van 7 tot 20 februari de LoveBox op. De roze met rood gekleurde Valentijns hotspot, bevindt zich in het allerhipste buurtje van Westfield Mall of the Netherlands: The Gallery.

Share the love
Of je nou verwend wordt door je lover met je favoriete parfum van Arabian Oud of die ene speciale geurkaars van Skins Cosmetics. Of dat je een romantische bos bloemen van Bloem! voor je (geheime) liefde koopt terwijl je een middagje gaat shoppen met je vrienden en je jullie meest bijzondere moment samen laat printen bij KKEC…

Dé perfecte onderbreking van de shopping spree, is een bezoekje aan de LoveBox. Droom samen weg op de romantische schommels en verspreid en deel de liefde met de wereld. De LoveBox is voor iedereen toegankelijk en 11, 12 en 13 februari zijn er zelfs social cupido’s aanwezig, die precies weten hoe ze de beste loveshots moeten schieten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram