Netflix brengt dit jaar meer dan 80 originele films uit

Netflix 2022 80 originele films preview

Netflix brengt dit jaar meer dan 80 originele films uit

Netflix brengt dit jaar meer dan 80 originele films uit, waarvan een aantal premièredata reeds bekend zijn. Verwacht elke week een nieuwe film!

Netflix heeft een volledige lijst onthuld van elke nieuwe originele film die in 2022 in première gaat bij het streamingplatform, inclusief één nieuwe release per week.

In een met sterren bezaaide trailer, die vlak voor afgelopen weekend is uitgebracht, zien we acteurs als Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Kerry Washington, Charlize Theron, Ryan Gosling en meer, die rechtstreeks in de camera spreken terwijl ze ‘in personage’ zijn. Ook verschijnen sterren als Jennifer Lopez, Ryan Reynolds, Halle Berry, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg Kevin Hart en Queen Latifa met een boodschap over de aankomende projecten van de streamer.

De nieuwe lijst bevat werk van de beste filmmakers van Hollywood, waaronder Guillermo del Toro, Rian Johnson, Anthony en Joe Russo, Jean-Pierre Jeunet, Niki Caro, Nora Twomey, Sally El Hosaini, George C. Wolfe, Judd Apatow, Noah Baumbach, Richard Linklater, Kenya Barris, Paul Feig, Tyler Perry, Shawn Levy en Francis Lawrence.

Netflix heeft de volledige lijst met films gepubliceerd op zijn Tudum-pagina, dus check snel wat er allemaal in de loop van 2022 op het platform in première zal gaan. Van de meer dan 80 titels hebben er al verschillende releasedata ontvangen, die je in de onderstaande lijst kunt zien.

4 Februari: Through My Window (A Través De Mi Ventana)

11 Februari: Tall Girl 2, Bigbug and Love and Leashes

18 Februari: Texas Chainsaw Massacre

25 Februari: Tyler Perry’s A Madea Homecoming

2 Maart: Against the Ice

3 Maart: The Weekend Away

11 Maart: The Adam Project

17 Maart: Rescued by Ruby

18 Maart: Windfall and Black Crab

15 April: Choose or Die

22 April: Along for the Ride

28 April: Bubble

11 Mei: Operation Mincemeat

13 Mei: Senior Year

Bekijk Netflix’s 2022 movie preview bovenaan. Naar welke van deze 80 originele films kijk jij uit?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram