FESTIVAL: Secret Project Festival kondigt volledige line-up aan voor debuut aan Portugese kustlijn met o.a. Adam Beyer, Charlotte de Witte, Jamie Jones & Maceo Plex

Secret Project Festival Portugal 2022 Line-up bekend

FESTIVAL: Secret Project Festival kondigt volledige line-up aan voor debuut aan Portugese kustlijn met o.a. Adam Beyer, Charlotte de Witte, Jamie Jones & Maceo Plex

Secret Project Festival Portugal kondigt volledige line-up aan voor debuut: Adam Beyer, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Maceo Plex & Paul Kalkbrenner.

Secret Project Festival Portugal 2022 Line-up

Afgelopen week heeft Secret Project Festival aangekondigd van 17 tot 19 juni eindelijk weer terug te keren naar Europa, ditmaal voor hun eerste festival in Portugal. Aan het prachtige Praia de Rocha – Portimao strand – trakteert het festival fans op de meest vooruitstrevende elektronische sounds en de beste artiesten uit de scene, en de volledige line-up is nu bekend.

Met een line-up gevuld met de grootste artiesten uit de house, techno, drum & bass en disco, waaronder Adam Beyer, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Maceo Plex en Paul Kalkbrenner, heeft het festival voor ieder wat wils. Dit gecombineerd met de befaamde productiekwaliteit van Secret Project en hun adembenemende audio-visuals lijkt het festival een van de hoogtepunten van het 2022 festival seizoen te worden.

Combineer een trip naar Portugal met dit festival en beleef een onvergetelijke zomer.

 

Secret Project Festival debuteert in Portugal

Bij Secret Project Festival waan je je als bezoeker in een oase van kunst, muziek, muurschilderingen en live graffiti, waar alleen de meest vooruitstrevende artiesten en opkomend talent te zien zijn. Secret Project Festival debuteerde in Europa voor bijna 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte Amsterdam Dance Event-editie, waar zij hun spectrum van rauwe underground muziek voor het eerst met Nederland deelden. Dit jaar gooit het festival het over een andere boeg en trappen zij het festivalseizoen af in het zuidelijke Portugal. Het Portimaõ strand leent zich perfect voor een zonovergoten festivalterrein, met uitgestrekte zandstranden, bijzondere rotsformaties en een eindeloos uitzicht over de oceaan.

Met de lange warme dagen en zwoele zomernachten nachten dat het Portugese klimaat biedt, kunnen festivalbezoekers drie dagen lang, 18 uur per dag, onafgebroken bij de drie stages genieten van de muziek. Met de subtropische setting voegt Secret Project een extra dimensie toe aan het festival, naast de befaamde productiekwaliteit en betoverende audiovisuals. Bezoekers kunnen op deze spectaculaire locatie tijdens hun verblijf ook rekenen op een rijk aanbod van lokale culturen en keukens, strandsporten, wateractiviteiten, restaurants en bars.

Secret Project Festival Portugal 2022 Line-up

Het Portugal-debuut van het uit Los Angeles afkomstige concept is dus gevuld met house, techno, drum & bass en disco, en deze editie zal het grootste Secret Project Festival ooit worden. Zo wordt er een gloednieuwe drum & bass stage toegevoegd, naast de welbekende house en techno stages waar festivalgangers optredens kunnen verwachten van o.a. Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Charlotte de Witte, Chase & Status, DJ Tennis, Eric Prydz, Friction, Hybrid Minds & Tempza, Ida Engberg, Jamie Jones, Luciano, Maceo Plex, Marco Carola, Paul Kalkbrenner, Richie Hawtin, Shy FX, The Martinez Brothers en vele anderen.

Secret Project Festival Portugal 2022 Line-up

Met een combinatie van de meest vooruitstrevende elektronische sounds en een gloednieuwe locatie, is Secret Project Portugal de perfecte reden om er tussenuit te gaan en weg te feesten in een uniek zomers paradijs.

Secret Project Festival Portugal 2022 info & kaarten

De voorverkoop voor Secret Project Portugal is op vrijdag 28 januari gestart en de regular tickets zijn afgelopen vrijdag 28 januari in de verkoop gegaan. Ga voor tickets naar portugal.secretproject.com.


Fotocredits: Secret Project Festival

Post a Comment

#Volg ons op Instagram