Tesla’s nieuwe TeslaMic is een microfoon voor karaoke in de auto

Tesla's TeslaMic is microfoon voor karaoke in de auto

Tesla’s nieuwe TeslaMic is een microfoon voor karaoke in de auto

Tesla’s nieuwe TeslaMic is een microfoon voor karaoke in de auto. De karaokemicrofoon is eerst te koop in China voor zo’n € 170.

Tesla heeft weer iets ludieks op de markt gebracht. De Amerikaanse elektrische automaker heeft namelijk een nieuwe microfoon voor karaoke in de auto geïntroduceerd. Tesla’s karaokemicrofoon zal eerst exclusief te koop zijn in China.

Het automerk onthulde de nieuwe accessoire, officieel de TeslaMic genoemd, als onderdeel van een software-update voor Chinees Nieuwjaar. Volgens Elon Musk’s bedrijf zal de microfoon automatisch koppelen met het systeem van Tesla. De TeslaMic kost ongeveer € 170 en wordt geleverd in een pakket met twee exemplaren, zodat duetten kunnen plaatsvinden en een ervaring voor meerdere gebruikers mogelijk is.

De bovengenoemde update voegde een nieuw karaoke-platform genaamd Leishi KTV toe aan de infotainmentsystemen van het merk. De integratie bouwt voort op Tesla’s bestaande “Caraoke”-functie die voor het eerst beschikbaar werd in 2019 met een veel beperkter muziekaanbod.

TeslaMic is momenteel alleen beschikbaar in China en het is onbekend of de automaker de accessoire op andere markten zal verkopen. Tesla heeft eerder deze maand zijn Amerikaanse handelsmerk uitgebreid met audioproducten, wat zou kunnen betekenen dat de automaker plannen heeft om de TeslaMic in andere landen te lanceren.

De TeslaMic kan worden gekocht op de website van Tesla, hoewel de webwinkel momenteel voor verschillende klanten niet goed kan worden geladen. Zie de microfoon in actie in de video bovenaan, die voor het eerst werd gedeeld door Tesla in een Weibo-post.

Tesla's TeslaMic is microfoon voor karaoke in de auto

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram