Eerste blik op de sacai x Nike Cortez sneakers

sacai x Nike Cortez 2022

Eerste blik op de sacai x Nike Cortez sneakers

Een eerste blik op de sacai x Nike Cortez sneakers, die onderdeel uitmaakt van de FW22-collectie van het Japanse kledingmerk.

sacai x Nike Cortez 2022

sacai

Na de eerste geruchten in december 2021, hebben we nu een eerste blik op de aanstaande sacai x Nike Cortez-samenwerking. De schoenen verschijnen in twee kleurstellingen en zijn onverwacht onthuld als onderdeel van sacai’s Pre-Fall Women’s en Fall/Winter 2022 Men’s collecties.

De sacai x Nike Cortez wordt naar verwachting later dit jaar uitgebracht om de samenwerkingsrelatie van de sneakergigant met Chitose Abe’s sacai voort te zetten. De variant van de klassieker, ontworpen door Nike mede-oprichter Bill Bowerman en geïntroduceerd in 1972, wordt verondersteld deel uit te maken van de viering van de 50e verjaardag van de Nike Cortez.

De toonaangevende OG-colorway van de sacai x Nike Cortez heeft een witte leren basis geaccentueerd door grijze suède overlays en rood/blauwe elementen. Terwijl de bijbehorende colorway donkere tinten verkent met een blauwe leren basis, gecombineerd met grijze suède overlays en witte tinten. De bijgewerkte versie van de sneaker zet het kenmerkende gestapelde ontwerp van sacai voort met gelaagde, overontworpen zooleenheden gemarkeerd door Zoom Air-bellen op de voorvoet.

Stay tuned voor meer nieuws rondom de nieuwe sacai x Nike Cortez.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram