Adidas Football onthult nieuwste editie van de PREDATOR voetbalschoenen

Adidas PREDATOR EDGE voetbalschoenen

Adidas Football onthult nieuwste editie van de PREDATOR voetbalschoenen

Dit zijn de nieuwe Adidas PREDATOR EDGE voetbalschoenen. Adidas Football introduceert voor het eerst de nieuwe ZONE SKIN-technologie.

Adidas PREDATOR EDGE voetbalschoenen

Sinds de oprichting in 1994 is de PREDATOR voetbalschoen van adidas zonder twijfel de meest herkenbare. Gedragen door onder meer David Beckham, Raúl en Steven Gerrard gedurende de late jaren ’90 en vroege jaren 2000, heeft het model sindsdien talloze updates ondergaan. Vandaag maken we kennis met de EDGE.

Van de “Royal Blue” Archival Predator Mania FG in 2020 tot het meer recente “White Spark”-pakket tegen het einde van vorig jaar, de PREDATOR blijkt net zo gewild als vroeger, en nu, voor de eerste release van het label in 2022, onthult adidas de nieuwste versie van de schoen met de PREDATOR EDGE.

Ter voortzetting van de voortdurende evolutie waar de schoen bekend om is geworden, introduceert de adidas PREDATOR EDGE voetbalschoen voor de allereerste keer ZONE SKIN; een baanbrekende innovatie die uitwijken, spin en grip ondersteunt. Strategisch gepositioneerde rubberen ribben die zijn ontworpen in vier controlezones over de wreef en de teenbox, optimaliseren de balmanipulatie, waardoor spelers een krachtig voordeel en het vertrouwen hebben om het spel vooruit te helpen.

Het nieuw ontwikkelde FACET FRAME op de zool van de schoen is daarnaast ontworpen om stabiliteit en dynamische tractie te leveren voor krachtige bewegingen op het veld, en heeft een verzwaard voorvoetstuk dat het gewicht naar de voorkant van de schoen verdeelt, voor optimale krachtoverdracht bij het raken van de bal.

De adidas PREDATOR EDGE, te zien in een “Hi-Res Blue/Turbo”-kleurstelling, is nu te koop in de adidas-webwinkel en kost € 280.

Adidas PREDATOR EDGE voetbalschoenen

Adidas PREDATOR EDGE voetbalschoenen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram