TRAILER: HBO Max brengt eerste trailer uit voor Taika Waititi’s nieuwe piratenkomedie ‘Our Flag Means Death’

Our Flag Means Death trailer toont Taika Waititi's nieuwe piratenkomedie

TRAILER: HBO Max brengt eerste trailer uit voor Taika Waititi’s nieuwe piratenkomedie ‘Our Flag Means Death’

De eerste trailer voor Taika Waititi’s nieuwe piratenkomedie Our Flag Means Death is uitgebracht door HBO Max. Ga jij de comedyserie kijken?

HBO Max heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor Taika Waititi’s langverwachte piratenkomedieserie Our Flag Means Death.

De serie is losjes gebaseerd op het verhaal van Stede Bonnet, en volgt de aristocraat die een piraat is geworden terwijl hij een groep ‘herenpiraten’ door het Caribisch gebied leidt en uiteindelijk de beruchte Blackbeard confronteert. Het is natuurlijk nog niet bekend hoe trouw de serie zal zijn aan de werkelijke geschiedenis, waar Bonnet uiteindelijk samenwerkt met de angstaanjagende piratenleider, waarna de twee uiteindelijk ruzie krijgen en elkaar opjagen voor wraak.

Naast het regisseren zal Waititi zelf ook de hoofdrol spelen als Blackbeard, naast Rhys Darby als Bonnet, met Leslie Jones, Fred Armisen, Kristian Nairn, Nathan Foad, Nat Faxon en Ewen Bremner die de cast completeren. David Jenkins zal als showrunner aan de slag gaan, terwijl Garrett Basch en Dan Halsted als uitvoerende producenten optreden.

Er is momenteel nog geen releasedatum voor Our Flag Means Death, dus fans van de regisseur moeten nog even geduld hebben.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram