Harry Styles, Billie Eilish en Kanye West zijn de headliners van Coachella 2022

Harry Styles, Billie Eilish & Kanye West bij Coachella 2022

Harry Styles, Billie Eilish en Kanye West zijn de headliners van Coachella 2022

Harry Styles, Billie Eilish en Kanye West zijn de headliners van Coachella 2022. Swedish House Mafia maakt naar verluidt hier de comeback.

Harry Styles, Billie Eilish & Kanye West bij Coachella 2022

De line-up van Coachella 2022 is officieel aangekondigd. De headliners van het driedaagse evenement in april zijn Harry Styles, Billie Eilish en Kanye West. Swedish House Mafia zal naar verwachting een comeback maken om samen met de drie in de woestijn op te treden, hoewel het onzeker is of ze als headliner worden beschouwd.

Op de eerste dag treedt de Britse zanger Styles op, die onlangs nog zijn Noord-Amerikaanse tournee voltooide. Styles heeft sinds Fine Line in december 2019 nog geen nieuw album uitgebracht, al is er nu echter veel geroezemoes over nieuwe muziek van hem aan de horizon. Pop-sensatie Billie Eilish beleefde haar doorbraak op het festival in 2019, waar ze de jongste artiest werd die op Coachella optrad. Dit jaar is ze de headliner op de tweede dag, terwijl Kanye West de laatste dag van het festival zal afsluiten.

Naast Styles is Eilish en West biedt de volledige line-up o.a. ook Lil Baby, Daniel Caesar, Big Sean, Snoh ​​Aalegra, Megan Thee Stallion, 21 Savage en Doja Cat op het podium. Sinds de aankondiging heeft Coachella al getweet dat het eerste weekend al uitverkocht is en dat de voorverkoop voor het tweede weekend op vrijdag 14 januari.

Weekend 1 van Coachella staat gepland voor 15-17 april en Weekend 2 vindt plaats van 22-24 april. Kijk voor meer informatie op Coachella.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coachella (@coachella)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram