TRAILER: Eerste blik op exclusieve Amazon docuserie ‘SIMEONE. Living Match by Match’

Prime Video docuserie SIMEONE. Living Match by Match trailer

TRAILER: Eerste blik op exclusieve Amazon docuserie ‘SIMEONE. Living Match by Match’

Eerste blik op exclusieve Amazon Prime Video docuserie SIMEONE. Living Match by Match, over Atletico Madrid-trainer Diego Simeone.

Eind deze maand kunnen voetballiefhebbers een kijkje achter de schermen nemen bij de Spaanse topclub Atletico Madrid, en dan in het bijzonder bij hun trainer Diego “El Cholo” Simeone. De Argentijnse coach is al jaren onbetwist uithangbord van de Madrileense ploeg en heeft z’n sporen meer dan verdiend. Hij is echter niet van onbesproken gedrag en heeft zijn bijnaam “de gek” dan ook niet zomaar.

In zijn drie decennia lange carrière als speler en coach heeft Diego Pablo Simeone een unieke en wereldwijd herkenbare manier van voetbalbegrip gecreëerd, gekenmerkt door passie en 100% inzet, soms zelfs over het randje. “Cholismo” is meer een filosofie dan een spelstrategie: een reeks waarden en hulpmiddelen die Simeone tijdens zijn carrière heeft verzameld op basis van observatie, hard werken en het overwinnen van moeilijkheden, geleerd van overwinningen en – zeker ook – nederlagen.

De docuserie volgt Simeone tijdens het seizoen 2020-21, en ontdekt het geheim van een succes dat zijn nalatenschap begint te tekenen.

Cristiano Ronaldo, David Beckham, Leo Messi, José Mourinho, Pep Guardiola, Sergio Ramos, Luis Suárez, Koke en Fernando Torres zijn enkele van wier getuigenissen in de serie zijn verzameld rond Diego Pablo Simeone.

SIMEONE. Living Match by Match is een TBS en Wakai Sports-productie in samenwerking met Atleti Studios, exclusief voor Prime Video, met David Quintana en Toni Muñoz als uitvoerende producenten.

De docuserie zal in premiere gaan op 26 januari 2022.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram