“Nieuwe Apple Watch 8 krijgt minder functies dan verwacht”

Apple Watch 8 geruchten lichaamstemperatuurmeter

“Nieuwe Apple Watch 8 krijgt minder functies dan verwacht”

De nieuwe Apple Watch 8 krijgt naar verluidt niet zoveel functies als eerst verwacht. Zo zou bijvoorbeeld de lichaamstemperatuursensor nog ontbreken.

Apple Watch 8 geruchten lichaamstemperatuurmeter

Het lijkt erop dat de aankomende Apple Watch Series 8 misschien niet zoveel functies zal krijg als eerst werd gedacht.

In de aanloop naar de lancering van Apple’s volgende generatie smartwatches, merkten talloze geruchten uit reguliere bronnen zoals Bloomberg’s Mark Gurman, The Wall Street Journal en analist Ming-Chi Kuo op, dat het aankomende apparaat onder meer een geheel nieuwe lichaamstemperatuursensor zou krijgen, evenasl andere functies zoals vruchtbaarheidsplanning, bloedglucosewaarden en bloeddrukcontrole. Gurman zelf is nu echter teruggekomen op zijn eerdere opmerkingen, wat suggereert dat de komst van al deze nieuwe technologie nog een tijdje kan duren.

“Verwacht deze echter niet snel. Lichaamstemperatuur meten stond dit jaar op de routekaart, maar de laatste tijd is het gebabbel hierover vertraagd”, zo schreef de analist in zijn laatste Power On-nieuwsbrief. “Bloeddruk meten is minstens twee tot drie jaar van ons verwijderd, terwijl het me niet zou verbazen als glucosemonitoring pas later in de tweede helft van het decennium komt.”

Zoals gewoonlijk moet Apple nog bevestigen hoe of wat, en komt de onthulling van de nieuwe Apple Watch 8 überhaupt pas later. Geïnteresseerden kunnen via MANNENSTYLE op de hoogte blijven voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram