adidas YEEZY 450 “Cinder” is gestyled met gradiënt tussenzolen

adidas YEEZY 450 "Cinder"

adidas YEEZY 450 “Cinder” is gestyled met gradiënt tussenzolen

De adidas YEEZY 450 “Cinder” is gestyled met gradiënt tussenzolen. De nieuwe YEEZY sneakers zijn gekleurd in donkere tinten van bruin.

adidas YEEZY 450 "Cinder"

Elk jaar probeert Kanye West zichzelf te overtreffen door nog meer adidas YEEZY-producten op de markt te brengen, en dit voorjaar al is de creatieve ondernemer van plan ons een lading aan nieuwe sneakers te leveren. Een van de modellen die in de loop van 2022 in veel verschillende kleuren zal worden geproduceerd, is de adidas YEEZY 450, en deze is zojuist opgedoken in een gloednieuwe “Cinder”-kleurstelling.

Ye’s avant-gardistische model is al uitgebracht in drie verschillende kleurstellingen, maar deze aanstaande variatie onderscheidt zich van de rest, aangezien er een nieuwe gradiënt-middenzooleenheid wordt geïntroduceerd. Het agressieve, klauwachtige stuk begint met een lichtere bruine tint naar voren toe en gaat geleidelijk over in donkerbruin naarmate je dichter bij de achterkant komt. Wat het sokachtige bovenwerk betreft, is deze gebreide basis van de schoen zichtbaar in een lichtere bruine tint, en de schoenveters volgen het voorbeeld met dezelfde kleur. Aan de binnenkant van de schoenen vind je effen zwarte YEEZY-branding, samen met een wereldbolpictogram dat aangeeft dat deze zijn gemaakt met duurzame materialen.

De adidas YEEZY 450 “Cinder” zal naar verwachting ergens in de lente van 2022 verschijnen voor een verkoopprijs van € 200.

adidas YEEZY 450 "Cinder"

adidas YEEZY 450 "Cinder"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram