TRAILER: Bekijk de chaotische laatste trailer van ‘Jackass Forever’

Nieuwe Jackass Forever tailer

TRAILER: Bekijk de chaotische laatste trailer van ‘Jackass Forever’

Bekijk de chaotische laatste trailer van Jackass Forever en check de film vanaf begin februari in de bioscoop.

Paramount Pictures heeft de laatste trailer vrijgegeven voor Jackass Forever, de aankomende vierde film in de Jackass-franchise.

De film, geregisseerd door Jeff Tremaine, heeft in de hoofdrollen Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren en Preston Lacy, evenals nieuwkomers Sean “Poopies” McInerney, Zach “Zackass” Holmes, Rachel Wolfson, Eric Manaka en Jasper Dolphin.

“De vreugde dat ze weer samen zijn met hun beste vrienden en een perfect uitgevoerd schot naar de dingdong vierend, keert de originele Jackass-crew terug
voor nog een ronde van hilarische, waanzinnig absurde en vaak gevaarlijke vertoningen van komedie met een beetje hulp van een opwindende nieuwe cast”, luidt de officiële synopsis. “Johnny en het team gaan op 4 februari nóg verder in Jackass Forever.”

Jackass Forever volgt Jackass: The Movie (2002), Jackass Number Two (2006) en Jackass 3D (2010) in de franchise.

Terwijl de film de laatste keer Knoxville in de franchise markeert, gaf de 50-jarige acteur vorig jaar aan dat hij “extreem veel geluk heeft gehad bij de risico’s genomen en dat hij nog steeds rondloopt.”

“Je kunt maar zoveel risico’s nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt”, voegde hij eraan toe.

Jackass Forever gaat begin 4 februari in première in de bioscoop. Bekijk de nieuwe trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram