TRAILER: ‘The Boys’ seizoen 3 heeft premièredatum en eerste teaser

The Boys seizoen 3 releasedatum en trailer

TRAILER: ‘The Boys’ seizoen 3 heeft premièredatum en eerste teaser

The Boys seizoen 3 releasedatum is bekend en we hebben tevens een eerste teaser. De Prime Video-serie wordt gelanceerd in de zomer van 2022.

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat The Boys seizoen 3 deze zomer op vrijdag 3 juni terugkeert. Het komende seizoen wordt gelanceerd met de eerste drie afleveringen direct te zien, waarna de rest van het seizoen wekelijks op dezelfde manier als seizoen 2 wordt uitgerold. De volgende vijf afleveringen zullen elke vrijdag na de première beschikbaar zijn en de seizoensfinale zal op 8 juli plaatsvinden.

“The Boys is een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor goed te gebruiken”, luidt de officiële beschrijving. “Met de intentie de corrupte superhelden te stoppen, zetten The Boys, een groep burgerwachten, hun heroïsche zoektocht voort om de waarheid over The Seven and Vought aan het licht te brengen – het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt. Het is de schijnbaar machteloze tegen de supermachtige.”

De premièredatum werd verstopt in de afsluitende reeks van de nieuwste aflevering van de Amazon Prime Video-webserie Seven on 7 With Cameron Coleman, die een kijkje in de wereld van The Boys biedt. Aan het einde van de aflevering onthulde Amazon de eerste beelden van het komende seizoen, waarin Homelander (Antony Starr) en Starlight (Erin Moriarty) poseren voor persfoto’s.

Afgezien van Starr en Moriarty, vinden we ook Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit in het komende seizoen in de hitserie, evenals nieuwkomer Jensen Ackles.

Bekijk de eerste teaser van Amazon Prime Video’ The Boys seizoen 3 bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram