TRAILER: Nieuwe ‘Ozark’ Seizoen 4 Part 1 trailer duikt op

Nieuwe Ozark Seizoen 4 Part 1 trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Ozark’ Seizoen 4 Part 1 trailer duikt op

Bekijk de nieuwe Ozark Seizoen 4 Part 1 trailer. De hitserie van Netflix zal vanaf 21 januari 2022 te zien zijn bij de streamingdienst.

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor deel één van het laatste seizoen van Ozark, dat later deze maand bij de streamer in première gaat. Ga jij Ozark seizoen 4 part 1 kijken?

De serie draait nog altijd om Marty en Wendy Byrde (Jason Bateman en Laura Linney), die betrokken raken bij criminelen uit Missouri wanneer ze naar de Ozarks verhuizen om daar door te gaan met het witwassen van geld. De nieuwste trailer toont hoe de familie Byrde een deal probeert te sluiten tussen de FBI en Felix Solis’ drugsbaron Omar Navarro.

“Je grootste dreiging komt altijd van binnenuit…” plaagt de streamer op Twitter.

Het laatste seizoen zal 14 afleveringen bevatten die in twee delen zullen worden opgesplitst. De eerste zeven afleveringen komen op 21 januari op Netflix en de tweede helft van het seizoen gaat later in 2022 in première.

Sofia Hublitz keert in het vierde seizoen terug als Marty en Wendy’s dochter Charlotte, evenals Skylar Gaertner, die hun zoon Jonah speelt. Julia Garner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker en Veronica Falcón zijn ook te zien in de serie.

Bekijk de Ozark Seizoen 4 Part 1 trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram