TRAILER: Een preview op het laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’

Peaky Blinders seizoen 6 trailer

TRAILER: Een preview op het laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’

Bekijk nu de Peaky Blinders seizoen 6 trailer. Het zesde en laatste seizoen van de serie gaat later dit jaar in première.

Om het nieuwe jaar in te luiden, heeft BBC de trailer vrijgegeven voor het zesde en laatste seizoen van hitserie Peaky Blinders.

Cillian Murphy en Tom Hardy keren terug als Thomas Shelby en Alfie Solomons, in wat maker Steven Knight beschrijft als de hoogste inzet in de geschiedenis van de show. “Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de COVID-pandemie, vinden we de familie in extreem gevaar en de inzet is nog nooit zo hoog geweest”, zei Knight in een verklaring.

“We geloven dat dit het beste seizoen van allemaal zal zijn en we zijn er zeker van dat onze geweldige fans ervan zullen genieten. Terwijl de tv-serie ten einde loopt, gaat het verhaal in een andere vorm verder”, voegde Knight eraan toe.

Met een andere vorm verwijst de schrijver naar een voorgestelde speelfilm die het verhaal zou afronden, evenals extra shows die zullen plaatsvinden in het Peaky-universum. Geniet in de tussentijd van Peaky Blinders seizoen 6 trailer. De finaleseizoen zelf komt naar verwachting begin 2022 uit, dus houd ons in de gaten voor bevestiging.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram