Marvel onthult synopsis voor ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

Doctor Strange in the Multiverse of Madness synopsis

Marvel onthult synopsis voor ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

Marvel heeft de Doctor Strange in the Multiverse of Madness synopsis onthuld. De epische tovenaar wordt “een centrale figuur in de Avengers.”

Doctor Strange in the Multiverse of Madness synopsis

Na het enorme succes van Spider-Man: No Way Home, heeft Marvel Studios enkele dagen geleden de eerste trailer uitgebracht voor Benedict Cumberbatch’s volgende optreden in de MCU in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De studio heeft vandaag eindelijk de de officiële synopsis van de aankomende film prijsgegeven.

Na de gebeurtenissen in zowel WandaVision als No Way Home, zal de tweede Doctor Strange-film de epische tovenaar zien samenwerken met de Scarlet Witch en zijn oude partner Wong om vijanden uit het hele multiversum te confronteren. Een vertaalde versie van de Japanse synopsis luidt:

“De deur van het multiversum, vol mysterie en waanzin, gaat open. Nu Iron Man en Captain America zijn vertrokken na een felle strijd in Avengers: Endgame, wordt verwacht dat voormalig geniale chirurg en de sterkste magiër van allemaal, Doctor Strange, een actieve rol gaat spelen als centrale figuur in de Avengers. Het gebruik van zijn magie om tijd en ruimte naar believen te manipuleren met behulp van een verboden spreuk die als de gevaarlijkste wordt beschouwd, is de deur geopend naar de mysterieuze waanzin die ‘het multiversum’ wordt genoemd. Om een ​​wereld te herstellen waarin alles verandert, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtige Scarlet Witch van de Avengers, Wanda. Maar er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum kan niet langer door alleen hun krachten worden geholpen. Nog verrassender, de grootste bedreiging in het universum lijkt precies op Doctor Strange…”

Wat vind jij van de Doctor Strange in the Multiverse of Madness synopsis? De nieuwe Marvel-film zal begin mei 2022 in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram