TRAILER: Meer beelden van The Bat en The Cat duiken op in nieuwe ‘The Batman’ previewclip

Nieuwe The Batman trailer

TRAILER: Meer beelden van The Bat en The Cat duiken op in nieuwe ‘The Batman’ previewclip

Meer beelden van The Bat en The Cat duiken op in nieuwe The Batman trailer met Robert Pattinson’s Bruce Wayne en Zoë Kravitz’s Catwoman samen.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende film The Batman van Warner Bros. Pictures, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Bruce Wayne en de gemaskerde burgerwacht van Gotham City.

De nieuwe film, geregisseerd door Matt Reeves, volgt Wayne terwijl hij door de straten van Gotham City dwaalt op zoek naar wraak op criminelen. Zijn groep van vertrouwde bondgenoten omvat Alfred Pennyworth, gespeeld door Andy Serkis, en Lt. James Gordon, gespeeld door Jeffrey Wright.

De actie begint wanneer een moordenaar de elite van Gotham aanvalt met een reeks sadistische machinaties en een spoor van cryptische aanwijzingen achterlaat. Tijdens zijn onderzoek ontmoet Batman Selina Kyle – ook bekend als Catwoman – gespeeld door Zoë Kravitz, en een aantal andere bekende personages zoals The Penguin, gespeeld door Colin Farrell, en The Riddler, gespeeld door Paul Dano.

De cast van de film bestaat verder uit John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson en Andy Serkis dus als de bekende familiebutler.

Bekijk de nieuwe The Batman trailer bovenaa en check de film begin maart 2022 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram