TRAILER: Tom Holland slingert door vliegende piratenschepen in nieuwste ‘Uncharted’ clip

nieuwe Uncharted trailer

TRAILER: Tom Holland slingert door vliegende piratenschepen in nieuwste ‘Uncharted’ clip

Tom Holland slingert door vliegende piratenschepen in de nieuwe Uncharted trailer. En Mark Wahlberg zien we terug met snor.

Sony Pictures heeft zojuist een tweede, actievolle trailer uitgebracht voor de aankomende live-action Uncharted-film.

Zoals hierboven te zien is, geeft de nieuwe clip ons een blik op de schat die Tom Holland’s Nathan Drake en Mark Wahlberg’s Sully zoeken, evenals de belangrijkste schurk in de film, gespeeld door Antonio Banderas. Zoals de antagonist uitlegt, werd de schat 500 jaar geleden door zijn familie ontdekt, maar is hij sindsdien verloren gegaan, waarbij velen er door de eeuwen heen naar hebben gezocht, maar “allemaal tevergeefs”.

De trailer volgt Drake en Sully terwijl ze de wereld rondreizen op een avontuur om de verloren schat en de lang verloren gewaande broer van Drake te vinden, waarbij ze een hele reeks boobiestraps, gevaarlijke obstakels en zelfs vliegende piratenschepen tegenkomen.

In Uncharted, geregisseerd door Venom-regisseur Ruben Fleischer en geschreven door Rafe Judkins, Art Marcum en Matt Holloway, spelen ook Sophia Ali van The Wilds en Tati Gabrielle uit The 100s.

Uncharted zal half februari 2022 in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram