LG onthult twee nieuwe gebogen displayconcepten op CES 2022

LG Curved Display "Virtual Ride" "Media Chair"

LG onthult twee nieuwe gebogen displayconcepten op CES 2022

LG onthult twee nieuwe gebogen displayconcepten op CES 2022. Deze LG Curved Display-concepten zijn de “Virtual Ride” en de “Media Chair”.

LG Curved Display "media chair"

LG Display zal twee flexibele OLED-concepten onthullen tijdens CES 2022, ’s werelds grootste IT- en thuiselektronicabeurs.

Het eerste ontwerp, de “Virtual Ride” genoemd, omvat een hometrainer en drie verticale 55-inch OLED-schermen die als één doorlopend scherm aansluiten, zich van onder tot boven de rijder uitstrekkend. Het hoogste scherm heeft een krommingsstraal van 500R, wat volgens het bedrijf de meest extreme kromming is die er is voor een groot scherm.

Het tweede ontwerp, genaamd de “Media Chair”, bestaat uit een fauteuil met een aangesloten 55-inch OLED-tv. Uitgerust met een 1.500R-kromming, wordt het scherm geleverd met de Cinematic Sound OLED-technologie van het bedrijf, waarmee het apparaat geluid kan produceren zonder externe luidsprekers. Bovendien kan de gebruiker met een touchscreen-bedieningspaneel op de armleuning schakelen tussen staande en liggende kijkrichtingen.

In beide concepten is het OLED-scherm gemaakt met tientallen miljoenen zelf-emitterende pixels, waardoor er geen aparte achtergrondverlichting nodig is en buigbare, opvouwbare en oprolbare schermontwerpen mogelijk zijn.

Op het moment van schrijven staat CES 2022 gepland in Las Vegas van 5 januari tot 8 januari.

LG Curved Display "Virtual Ride"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram