“Apple lanceert de nieuwe iPhone SE 3 al begin volgend jaar”

Apple iPhone SE 3 2022 geruchten

“Apple lanceert de nieuwe iPhone SE 3 al begin volgend jaar”

Het gerucht gaat dat Apple de iPhone SE 3 begin volgend jaar al zal lanceren. De nieuwe iPhone zal voorzien zijn van de nieuwe A15-chip.

Apple iPhone SE 3 2022 geruchten

Nieuwe geruchten suggereren nu dat Apple begin 2022 de derde generatie van zijn iPhone SE-model zal lanceren. Volgens een nieuw bericht van MacRumors bevindt de Californische techgigant zich nu in de proefproductiefase van de iPhone SE 3, waarbij de toeleveringsketen zich voorbereidt op massaproductie begin 2022.

De instapniveau-smartphone wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 uitgebracht en behoudt veel van het ontwerp van zijn voorganger, met een fysieke startknop en hetzelfde schermformaat van 4,7 inch. In tegenstelling tot eerdere modellen zal het toestel echter de snellere A15-chip en een verbeterde camera bevatten.

Het nieuws komt bovenop andere geruchten die suggereren dat Apple het 5,4-inch model uit de reguliere iPhone-reeks zou stopzetten, dus wie op zoek is naar iets compacters, is vanaf nu mogelijk beperkt tot de iPhone SE 3. Zoals gewoonlijk heeft Apple niets van het nieuws bevestigd, en er is ook nog geen prijskaartje voor het aankomende apparaat, hoewel het huidige SE-model begint bij $ 400 en insiders verwachten dat het technologiebedrijf dezelfde prijs zal behouden.

Voor degenen die uitkijken naar de nieuwe iPhone SE 3, blijf ons zeker volgen voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram