Dit is dé nieuwe Balenciaga sneaker voor 2022

Balenciaga Defender sneaker

Dit is dé nieuwe Balenciaga sneaker voor 2022

Welke nieuwe Balenciaga sneakers we in 2022 kunnen verwachten? Maak kennis met de nieuwe Balenciaga Defender sneaker.

Balenciaga Defender sneaker

Onder leiding van Demna Gvasalia lijkt Balenciaga verwikkeld te zijn in een fel bevochten concurrentiestrijd met zichzelf om de gekste sneaker mogelijk te maken. De Triple S was nog maar het begin, want we hebben nu twee versies van de Track gezien, een FiveFinger-teenschoen, een op voetbalschoenen geïnspireerde schoenen en nog veel meer ontwerpen waarbij we even moesten wennen. Nu is er een nieuw model onthuld, opnieuw goed voor gefronste wenkbrauwen.

Op het eerste gezicht ziet de Balenciaga Defender eruit als weer zo’n wild ontwerp dat alleen de fashionista’s en beroemdheden met te veel geld en twijfelachtige smaak non-ironisch zouden dragen. Bij nader inzien is de Defender echter helemaal niet zo buitenaards als je denkt. Natuurlijk, de zool is enorm en geeft de sneaker een SUV-achtige lift, maar het bovenwerk is relatief tam volgens Balenciaga-normen, en de gedempte kleurstelling helpt. Wij vinden het al met al eigenlijk wel een hele fijne schoen en verwachten het model de komende maanden regelmatig tegen te komen in het straatbeeld.

Afhankelijk van hoe ze er aan de voet uitzien, komen wij in ieder geval in verleiding om deze sneakers aan te schaffen. Houd ons in de gaten voor informatie over de release, zoals de releasedatum, en houd rekening met een aanschafprijs van rond de € 900 á € 950.

Balenciaga Defender sneaker

Balenciaga Defender sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram