Geen hot topic, toch een alledaagse routine. Huidverzorging voor de man!

kaerel skin care recensie

Geen hot topic, toch een alledaagse routine. Huidverzorging voor de man!

Huidverzorging voor de man? Niet altijd een hot topic, maar met de alledaagse routine van Kaerel skin care kom jij in 2022 nog frisser voor de dag.

kaerel skin care recensie

Praten over verzorgingsproducten doen we als man zijnde een stuk minder dan bijvoorbeeld over voetbal, auto’s en mooie dames. Toch verdient dit onderwerp een stuk meer aandacht. Verzorgingsproducten gebruiken we idealiter immers elke dag. Het haar wassen, scheren, deodorant, tanden poetsen; geen enkele man kan of wil zonder. Hetzelfde zou moeten gelden voor jouw dagelijkse routine voor huidverzorging, en daar gaan we het hieronder over hebben

In onze zoektocht naar rotzooivrije huidverzorgingsmerken kwamen wij uit bij het Nederlandse merk Kaerel skin care. Kaerel is een crap free verzorgingslijn voor de man, ontwikkeld door de man.

Kaerel pakt door

Kaerel mijdt gevoelige schoonheidsperikelen niet. Topics over oksels en de sack scheren worden niet gemeden. Wist je dat je ballen scheren een van de meeste gezochte zoekwoorden is op Google door de man? Ook het ouder worden van de man, met de daarbij behorende rimpels zijn onderwerpen van belang. Vrouwen zeggen dat ze het sexy vinden, maar laten we eerlijk zijn, wij stellen het liever nog even uit.

Dit geldt trouwens ook voor puisten, niemands vriend, maar veelvoorkomend en toch echt wel iets aan te doen. Je huid goed verzorgen met de juiste huidverzorgingsproducten voor mannen zorgt wel degelijk voor verbetering.

Kaerel heeft zodoende een compacte, en zoals ze zelf zeggen crap free, verzorgingslijn. Tenslotte houdt Kaerel ook niet van poespas, maar graag simpel, doeltreffend en effectief.

De lijn bestaat uit:

  • Gezichtscreme: te gebruiken op elk moment van de dag
  • Scheercrème: nee geen schuim, het is echt crème, ook te gebruiken voor de oksels en ballen
  • After shave balsem: verkleint de kans op huidirritaties na het scheren – dus ook van de haartjes die ingroeien
  • Deodorant: ook zeer effectief bij intensief sporten
  • Shampoo & douchegel: ineen, dus gewoon één tube voor alles

Tevens hebben ze twee mooie Gift Sets:

  • De Starter Set met Deodorant en Shampoo & Douchegel
  • De King Set met Gezichtscreme, Scheercreme, Deodorant en Shampoo&Douchegel

kaerel skin care recensie

Schroom dus niet om met welk schoonheidsdilemma dan ook Kaerel even te checken, want wellicht hebben zij nog wel een goede tip. Interesse in deze aanraden? Dan kun je meteen een gratis tester aanvragen via hun website. Wel zo handig.

O ja, voordat we het vergeten. Dat crap free staat voor het feit dat Kaerel skin care alleen maar plantenoliën en extracten gebruikt, dus geen parabenen, paraffine of synthetische stoffen. En ook nog eens vegan zijn, mocht dat van belang zijn voor je. Mooi mee genomen als je het ons vraagt!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram