adidas YEEZY 450 “Resin” officieel onthuld met releasedatum

adidas YEEZY 450 "Resin"

adidas YEEZY 450 “Resin” officieel onthuld met releasedatum

De adidas YEEZY 450 “Resin” is officieel onthuld met een releasedatum. De nieuwe YEEZY sneaker ligt deze week al in de winkel.

adidas YEEZY 450 "Resin"

Precies op tijd voor de feestdagen lanceren adidas en YEEZY een nieuwe kleur voor één van hun laatste modellen. Maak kennis met de adidas YEEZY 450 “Resin”, die is onthuld via officiële afbeeldingen en deze week al zijn releasedatum heeft.

Wat je ziet, is wat je krijgt met deze naderende uitvoering, omdat deze variant ervoor kiest om het bij een eenkleurig thema te houden. Het bovenwerk is gemaakt van ademend PrimeKnit-materiaal en deze laag en de veters zijn gestyled met een volledige “Resin” buitenkant. De inlegzolen maken ook gebruik van de titulaire arcering, waarbij deze de hele achtergrond bedekt. Alleen kleine zwarte tonen zijn terug te vinden bij de adidas- en YEEZY-logo’s. De tussenzolen zijn gevormd met een bolvormig en geribbeld EVA-materiaal dat uit één stuk is vervaardigd, met ronde patronen over de hele buitenzool en een klein adidas-insigne bij de teenuiteinden.

De nieuwe adidas YEEZY 450 “Resin” sneakers zullen 17 december gelanceerd worden voor € 200.

adidas YEEZY 450 "Resin" adidas YEEZY 450 "Resin"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram