“Apple’s iPhone 14 Pro krijgt 48-megapixelcamera en 8 GB RAM”

"Apple iPhone 14 Pro 48-megapixelcamera

“Apple’s iPhone 14 Pro krijgt 48-megapixelcamera en 8 GB RAM”

De Apple iPhone 14 Pro krijgt volgens geruchten een 48-megapixelcamera en 8 GB RAM. De nieuwe iPhone zou in september 2022 verkrijgbaar moeten zijn.

"Apple iPhone 14 Pro 48-megapixelcamera

Hoewel we hoogstwaarschijnlijk nog negen maanden verwijderd zijn van de volgende iPhone-release van Apple, zijn er weer nieuwe geruchten opgedoken over de aankomende modellen. Er wordt nu gesuggereerd dat er een grote camera- en geheugenupgrade zal komen.

Volgens MacRumors heeft technisch analist Jeff Pu in een onderzoeksnota met Haitong International Securities onthuld dat beide modellen van de aankomende iPhone 14 Pro een cameraconfiguratie met drie lenzen aan de achterkant zullen hebben, waarbij de groothoeklens samenwerkt met een 48- megapixelsensor, terwijl de ultragroothoek- en telelenzen zullen worden gecombineerd met 12-megapixelsensoren. Het gerucht komt overeen met die van TF International Securities-analist Ming-Chi Kuo, die in april zei dat het apparaat ook video’s in 8K kan opnemen.

Naast de vernieuwde camera’s zegt Pu dat de iPhone 14 Pro 8 GB RAM zal hebben in plaats van de standaard 6 GB te zien bij de huidige iPhone 13 Pro-opties, evenals nieuwe 120Hz-schermen. Hoewel het eerste hoogstwaarschijnlijk waar zou kunnen zijn, wordt de laatste bewering al wel in twijfel getrokken, waarbij Ross Young – een analist die gespecialiseerd is in de displaymarkt – zegt dat Apple zijn 60Hz-schermen in plaats daarvan zal behouden. Terwijl de iPhone 13 begint met 128 GB opslagruimte, beweert Pu ook dat het instapmodel voor de iPhone 14 64 GB zal hebben.

Zoals gewoonlijk moet Apple deze geruchten nog bevestigen en moet men überhaupt nog informatie vrijgeven over de aankomende iPhone 14, dus geïnteresseerden kunnen uitkijken naar meer updates van de techgigant.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram