De top 3 populairste sporten om op te wedden

populairste sporten om op te wedden

De top 3 populairste sporten om op te wedden

Wat zijn de populairste sporten om op te wedden wereldwijd? Wij hebben de 3 meest populaire sporten waarop gewed wordt op een rij gezet.

populairste sporten om op te wedden

We kunnen tegenwoordig niet heen om de vele reclames op tv omtrent sportweddenschappen, en dan met name voetbalbetting. Geen verrassing dat voetbal in ons land de meest populaire sport is om op te betten, maar wat zijn dan de andere sportsoorten die de top 3 completeren? Wij hebben ze op een rij gezet.

Het staat eigenlijk wel buiten kijf dat voetbalwedden in Nederland de populairste sport is om op te wedden. We zijn voetbalgek, en als we bij een mooie overwinning van onze favoriete club ook een paar euro’s kunnen winnen, dan worden we natuurlijk snel enthousiast. Het enige wat je dan moet bekijken, is waar je jouw weddenschap plaatst. Maar doe altijd vooraf je huiswerk. Kies je voor een Nederlands wedkantoor, zoals TOTO, lees eerst de recensies en voorkom verrassingen. Dit doe je ook bij buitenlandse partijen, dus pak ‘m beet een Bet365 review of recensies voor andere kantoren, check ze! Oh, en vergeet ook niet goed te kijken bij welke bettingkantoren je legaal gokt. Niet allen hebben een licentie voor Nederland.

Veel sporten om op te gokken

Veel spelers waagden hun gokjes voor lange tijd bij buitenlandse wedkantoren, de zogeheten bookies. Inmiddels zijn de regels in Nederland aangescherpt en kunnen we in principe alleen nog wedden op sport bij licentiehouders, zoals TOTO. Hun aanbod was altijd vrij beperkt – en is dit feitelijk nog steeds ten opzichte van buitenlandse kantoren – maar inmiddels hebben ze wel meer mogelijkheden. Je kunt bij hen dan ook op meer wedden dan alleen het voetbal. Wat zijn nu echter de populairste sporten onder gokkers?

Voetbal

De grootste sport ter wereld, voetbal, is niet alleen een miljardensport door de bezoekers en kijkers, maar zeker ook door de gokkers. Inmiddels prijken diverse wedkantoren op de shirts van grote clubs, en langzaam maar zeker gaan voetbal en betting hand in hand. Zelfs bekende voetbalpraatprogramma’s hebben een sportwedkantoor als partner. Het wedden op voetbal gaat ver qua mogelijkheden, want niet alleen kun je wedden op de winnaar of doelpuntenmaker, zelfs het aantal corners, gele kaarten en lagere divisies kunnen worden meegenomen in jouw weddenschap.

Tennis

Op gepaste afstand van het voetbal, zien we tennis als tweede populairste sport om op te wedden. Ook in deze sport gaan er jaarlijks miljarden om, waarbij de mogelijkheden ook enorm zijn. Je kunt op kleine wedstrijden gokken, maar kunt ook live gokken tijdens de grote toernooien. Alles is mogelijk, en de bookmakers betalen razendsnel uit. Tevens zijn er tijdens bijvoorbeeld Wimbledon of de US Open mooie acties en promoties, zoals extra speelgeld bij het storten.

Basketbal

Ook de derde sport is een balsport. Het is vooral de NBA waar de meeste gokkers hun betjes plaatsen, want hier is immers de wereldtop te bewonderen. Toch zul je ook op de Nederlandse competitie kunnen inzetten, waarbij je jouw verwachte teampunten, individuele scores en uitslagen kunt proberen te verzilveren.

Heb jij al een keer gewed op een andere sport dan voetbal?

 


Gok verstandig en let ook op de wetgeving van het land waar jij je begeeft tijdens het spelen van gokspelen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram