Sterrenchef Sergio Herman en MARTINI’s ready-to-serve cocktail Spritzante is precies op tijd voor kerst

Sergio Herman x Martini Spritzante

Sterrenchef Sergio Herman en MARTINI’s ready-to-serve cocktail Spritzante is precies op tijd voor kerst

Op zoek naar een frisse en stijlvolle ready-to-serve cocktail voor kerst? Martini en Sergio Herman lanceerden onlangs de Martini Spritzante.

Sergio Herman x Martini Spritzante

Het Italiaanse dolce vitaicoon MARTINI onthulde recentelijk zijn nieuwste telg, de MARTINI Spritzante. Deze bruisende ready-to-serve cocktail is geboren vanuit een unieke samenwerking met sterrenchef Sergio Herman, die net als wij groot liefhebber is van de Italiaanse keuken. De Spritzante is een ode aan de klassieke Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken centraal staan.

MARTINI’s nieuwe Spritzante heeft om te beginnen de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets, ideaal als Aperitivo. MARTINI en Sergio Herman ontwikkelende lekkere cocktail, perfect om te schenken tijdens de feestdagen.

Wie tijd gaat spenderen met vrienden en familie, heeft natuurlijk een hapje en een drankje klaarstaan. In de Italiaanse dolce vitacultuur is dit niet anders, en de nieuwe Spritzante is dan ook perfect geschikt tijdens het aperitief.

De ontwikkeling van de MARTINI Spritzante met Sergio Herman

Sergio Herman x Martini Spritzante

MARTINI en Sergio Herman hebben voor deze bijzondere samenwerking een geheel nieuw smaakpallet ontwikkeld. De topchef werd hierin ondersteund door MARTINI’s master blender, Beppe Musso. Gedurende een reis naar Pessione, Italië, waat het hart van Martini ligt, zijn de invloeden van het Italiaanse Aperitivo moment, Sergio Herman’s passie voor perfectie & topgastronomie samengevloeid met MARTINI’s 150-jarig vakmanschap. Het resultaat? Een gebalanceerde, frisse cocktail met een subtiele bittere toets die perfect tot zijn recht komt met heerlijke hapjes.

De gedroomde samenwerking

Sergio Herman:Italië zit diep in mijn hart verankerd sinds ik drie jaar geleden aan de voorbereidingen van mijn nieuwste zaak Le Pristine begon. De combinatie van mijn Zeeuwse roots met de Italiaanse flair werd onmiddellijk door onze gasten omarmt. Toen de kans voorbijkwam om samen te werken met één van Italië’s meest iconische merken moest ik geen twee keer nadenken. Samen met de master blender van Martini heb ik mijn Spritzante ontwikkeld. Dat ik hiermee een bijdrage aan het rijke oeuvre van dit topmerk heb mogen leveren maakt me enorm trots.”

Sergio Herman x Martini Spritzante

Aperitivo met MARTINI Spritzante

De Spritzante is cocktail om te drinken tijdens een speciaal aperitief met vrienden & familie tijdens de feestdagen. Verras je gasten met een mooi gedekte tafel, fijne muziek en creëer een prettige ambiance. Combineer deze frisse en licht bittere aperitivo op basis van grapefruit, basilicum en een hint van vanille met smakelijke hapjes voor de leukste en lekkerste momenten.

De Spritzante wordt bij voorkeur uitgeschonken in een wijnglas. Vul het glas volledig met ijs, schenk de gekoelde MARTINI Spritzante in en garneer met een partje grapefruit en een blaadje basilicum.

De MARTINI Spritzante wordt geschonken in Herman’s restaurant Le Pristine Antwerpen. Sinds eind oktober is de MARTINI Spritzante echter ook exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Jumbo. Prijskaartje: 12,49 euro per fles.

Saluti!

Sergio Herman x Martini Spritzante

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram