‘Call of Duty: Vanguard’ en ‘Warzone Pacific’ kondigen content seizoen 1 aan

Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific seizoen 1

‘Call of Duty: Vanguard’ en ‘Warzone Pacific’ kondigen content seizoen 1 aan

De nieuwe Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific seizoen 1-content zijn aangekondigd. Speel met nieuwe operators, wapens en maps.

Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific seizoen 1

Een maand na de release, heeft Activision nu de roadmap voor seizoen 1 aangekondigd voor zowel Call of Duty: Vanguard als Warzone Pacific.

Zoals je zou verwachten, biedt het eerste seizoen van de twee titels gamers een hele reeks nieuwe maps, wapens en operators om mee te spelen. Aan het Vanguard-front zullen twee nieuwe maps de periode aftrappen, met de introductie van Paradise en de terugkeer van Radar, een geremasterde versie van Dome uit het 2008 afkomstige World at War. De Control-spelmodus komt terug, samen met twee extra perks en een nieuwe Incendiary Lethal Grenade voor je loadout.

Wat Warzone Pacific betreft, zal in navolging van Rebirth Island de gloednieuwe Caldera-kaart speelbaar zijn, met drie nieuwe gevechtsvoertuigen: de Cargo Truck, Squad Vehicle en Fighter Plane. Je ontvangt ook nieuwe contracten, nieuwe openbare evenementen en een nieuwe goelag als je wordt gedood.

Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific season 1 roadmap

Voor beide games zal seizoen één ook drie nieuwe operators van Task Force Trident introduceren. De eerste die bij de Battle Pass van seizoen één komt, is Francis “Kai” Lanakila, gevolgd door Lewis Howard voor het einde van 2021 en Isabella Rosario Dulnuan Reyes, hopelijk begin volgend jaar. Vijf nieuwe gratis wapens zullen ook hun debuut maken, variërend van een Katana en Sawtooth tot de Cooper Carbine, Welgun en Gorenko Anti-Tank Rifle.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, kun je meer te weten komen over Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific seizoen 1-content via de blogpost van de game, voordat het op 8 december wordt gelanceerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram