Hiroshi Fujiwara onthult fragment design x Nike by You Zoom VaporFly NEXT%

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike by You Zoom VaporFly NEXT%

Hiroshi Fujiwara onthult fragment design x Nike by You Zoom VaporFly NEXT%

Hiroshi Fujiwara onthult fragment design x Nike by You Zoom VaporFly NEXT%, met een groot aantal cosmetische en fysieke aanpassingen rondom.

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike by You Zoom VaporFly NEXT%

Hiroshi Fujiwara

Hiroshi Fujiwara houdt ervan met de samenwerkingen van fragment design met Nike te plagen, en nu heeft de geprezen ontwerper zijn kijk op de Nike by You Zoom VaporFly NEXT% onthuld.

Op het eerste gezicht ziet de sneaker eruit als een enigszins aangepaste versie van de Zoom VaporFly NEXT%, omdat het bovenwerk minder gestructureerd lijkt dan het oorsrponkelijk gelanceerde paar. Bovendien verschijnt de Swoosh hoger op het kraaggedeelte dan bij het standaardpaar, terwijl de afbeelding op de voorkant zich nu om de hele schoen wikkelt in een blokkleur, met dezelfde vormen die naar de zool leiden. Ook zien we de tekst ​​”Engineered to the exact specifications of world-class runners. Nike Running.”

Het lichtgewicht gebreide bovenwerk ontmoet de zool via een zwarte clip aan de voorkant, die zich een weg baant naar de crèmekleurige Zoom X-gepolsterde zool. En aangezien dit een Nike by You-paar is, kan dit natuurlijk betekenen dat dit allemaal aanpasbaar is met behoud van de kenmerkende esthetiek en branding van fragment design.

Bekijk de nieuwste Nike-sneaker bovenaan, geplaagd door Hiroshi Fujiwara.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram