TRAILER: Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ teaser blikt terug én vooruit

The Book of Boba Fett teaser

TRAILER: Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ teaser blikt terug én vooruit

Nieuwe The Book of Boba Fett teaser blikt terug én vooruit. Check de trailer en bekijk de serie vanaf 29 december bij Disney+.

Disney+ heeft de nieuwste teaser uitgebracht voor The Book of Boba Fett, de aankomende serie van Lucasfilm die voor het eerst werd onthuld in de aftiteling na de seizoensfinale van The Mandalorian.

De 30 seconden durende visual gaat kort in op het verhaal over het overleven ​​van de premiejager na een val in de gruwelijke Sarlacc-put in Star Wars: Episode VI — Return of the Jedi, en hoe het titulaire personage in de nasleep hiervan opstond. “Ik ben Boba Fett”, zegt een voice-over. “Voor dood achtergelaten op het zand van Tatooine.”

De aankomende serie “draait om de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand die door de onderwereld van de Melkweg navigeren wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun deel van het gebied te claimen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat”, aldus Disney’s officiële synopsis.

Temuera Morrison keert terug in de rol van Boba Fett en Ming-Na Wen zal opnieuw Fennec Shand vertolken, na het spelen van dezelfde rol in seizoen één van The Mandalorian en het stemacteren voor de rol in de animatieserie Star Wars: The Bad Batch.

Gelijktijdig met de nieuwe teaser heeft Disney+ aangekondigd dat The Book of Boba Fett zeven afleveringen lang zal duren, die elk wekelijks zullen verschijnen. De serie gaat op 29 december in première bij Disney+.

Bekijk de nieuwe The Book of Boba Fett teaser bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram