Patta bereidt nieuwe Nike Air Max 1 in zwart voor

Patta x Nike Air Max 1 "Black"

Patta bereidt nieuwe Nike Air Max 1 in zwart voor

Een Patta x Nike Air Max 1 “Black” is onderweg. De nieuwe sneaker verschijnt in navolging van de Nike Air Max 1 in “Rush Maroon”.

Patta x Nike Air Max 1 "Black"

Na het uitbrengen van de Nike Air Max 1 in “Noise Aqua”, gaat Patta nog een colorway toevoegen aan de collaboratieve collectie. Nieuw op het menu, is een zwarte variant.

Deze premium uitvoering is gemaakt van hoogwaardig wit leer, nubuck en zilver reflecterend mesh, en heeft een vergelijkbare set kleurblokken als de vorige releases met een gekarteld golvend patroon. Overlays van suède en leer in zwart zijn zichtbaar bij het spatbord, de schacht en de hiel voor meer contrasten. Meer details zijn te vinden in geborduurde mini-swooshes bij de teen, het veteroogjespaneel in helder wit en gewaagde witte swooshes op de zijwanden. Om deze look af te maken, balanceert een zeilkleurige middenzool bovenop een driekleurige buitenzool ter contrast.

Met de release hoogstwaarschijnlijk gepland in december, kun je de Patta x Nike Air Max 1 “Black” normaal gesproken voor € 160 kopen bij Nike. De samenwerkingsschoen zal ook komen met een co-branded custom schoenendoos.

Patta x Nike Air Max 1 "Black"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram