No Rules opent haar deuren in het Amsterdamse Vondelpark

Restaurant No Rules Vondelpark

No Rules opent haar deuren in het Amsterdamse Vondelpark

Restaurant No Rules heeft haar deuren in het Amsterdamse Vondelpark geopend. De tweede vestiging van No Rules zit nu in het voormalig Filmmuseum.

Restaurant No Rules Vondelpark

Amsterdam is een fraaie restaurantlocatie rijker. New York vibes in ons eigen Central Park? Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel brengen de internationale en creatieve sfeer van No Rules naar het Amsterdamse Vondelpark. In het historische Vondelparkpaviljoen kunnen gasten sinds afgelopen weekend terecht voor ontbijt, lunch of diner met een No Rules-sausje. Gezellig binnen, of straks op het mooie, grote terras in het park.

Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling, maar nét even anders. Wie No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam kent, zal veel van het horecaconcept terugzien in de tweede vestiging. Ook in het Vondelpark is de uitstraling warm, mondain en laagdrempelig. Hier staan de inmiddels vermaarde No Rules-pizza’s – niet rond, maar rechthoekig van vorm – op het menu, maar kunnen gasten zich ook laten verrassen door heerlijke andere gerechten, waarbij creativiteit altijd centraal staat. En ook hier zorgen chef Richard Way en souschef Nick Dikkes voor een constant hoog, maar toegankelijk niveau.

No Rules Vondelpark is gezien de huidige maatregelen de komende tijd dagelijks geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur voor ontbijt, lunch en een early dinner tot 20:00. Ook ben je van harte welkom voor een goede lunch of kop koffie met huisgemaakte passievrucht cheesecake midden in het Amsterdamse Vondelpark. Normaliter kun je hier terecht van 10:00 uur tot in de late uurtjes.

Restaurant No Rules Vondelpark

Avond uit

Met het prachtige Vondelpark als achtertuin zet No Rules in op dagjesmensen en wandelaars, maar ook nadrukkelijk op de buurtbewoners van Amsterdam-Zuid en -West. Door de avonden te vullen met muziek, hopen de ondernemers dat gasten het Vondelpark ook ’s avonds weer weten te vinden.

Door de ideale locatie aan de rand van het park, en de sfeervolle verlichting op het terras, is het ook als de zon onder is goed toeven bij No Rules. Voeg hier het strakke en smaakvolle interieur, verzorgd door V-Studio in samenwerking met ENZO Architecten, aan toe en jouw optimale restaurantbeleving is compleet. Op vrijdagavond creëren ze een gezellige sfeer, zodat je na het diner nog lekker en gezellig kan blijven zitten als de dj draait. Maar ook op zaterdagen is het genieten met een dj of livemuziek.

Restaurant No Rules Vondelpark

More than pizza

Dit alles vindt plaats in het historische Vondelparkpaviljoen, een van de mooiste gebouwen van Amsterdam. Ook wel bekend als het Filmmuseum dat er van 1972 tot 2012 huisde. Het paviljoen is ontworpen door Willem Hamer en tussen 1874 en 1881 gebouwd op het laagste punt van de stad. Het witte, statige pand, met prachtig bordes als bonus, is de perfecte plek voor een No Rules experience, waarbij creativiteit, verrassende smaken en kwaliteit centraal staan.

Op het menu out-of-the-boxgerechten, zoals oesters met avocado, ketjap en ponzu, een zeebaarsceviche met pittige yoghurtcrème, of peperonipizza met miso. Want wie zegt dat een pizza per se Italiaans of rond moet zijn?

No Rules Vondelpark vervangt met deze opening Vondelpark3. Meer informatie of tafeltje reserveren? Kijk dan op norulesvp.nl.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram