TRAILER: Netflix toont teaser trailer voor laatste seizoen ‘Ozark’

Ozark seizoen 4 trailer

TRAILER: Netflix toont teaser trailer voor laatste seizoen ‘Ozark’

Netflix heeft een Ozark seizoen 4 trailer onthuld. Het vierde en tevens laatste seizoen zal medio januari 2022 te zien zijn bij de streamingdienst.

Netflix heeft officieel de teaser-trailer vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van Ozark. De titulaire personages gespeeld door Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Skylar Gaertner keren terug in hun rol als lid van de familie Byrde.

Terwijl de slogan voor het komende seizoen benadrukt: “Alle beslissingen hebben gevolgen”, zoals door Bateman’s voice-over in de teaser wordt herhaald, krijgen fans een glimp te zien van een onheilspellend einde van de serie. In de griezelige beelden waarin een reeks gebeurtenissen achterstevoren wordt afgespeeld, horen we Bateman zeggen: “Mensen nemen beslissingen. Ze plegen daden, en dat zorgt ervoor dat dingen gebeuren. Het creëert een sneeuwbaleffect, zorgt ervoor dat andere mensen beslissingen nemen.” De trailer eindigt met een foto van de familie Byrnes rijdend en glimlachend.

Het vierde seizoen zal 14 afleveringen lang zijn en in twee delen worden opgesplitst. Het laatste seizoen van Ozark start op 21 januari 2022 bij de streamingdienst.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram