TRAILER: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Jennifer Lawrence schitteren in Netflix-film ‘Don’t Look Up’

Don't Look Up netflix trailer

TRAILER: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Jennifer Lawrence schitteren in Netflix-film ‘Don’t Look Up’

In de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up zien we Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Jennifer Lawrence schitteren. Vanaf kerstavond kun je streamen.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende einde-van-de-wereld-komedie Don’t Look Up, met aan het roer de beroemde regisseur Adam McKay, wiens eerdere projecten o.a. Vice, The Big Short, Step Brothers en de Anchorman-films omvatten. De aanstaande film heeft een indrukwekkende cast, met Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Jonah Hill, Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Meryl Streep, Matthew Perry en meer.

In de film spelen DiCaprio en Lawrence astronomen die informatie moeten lekken over een destructieve, gigantische komeet die op weg is naar de aarde en in staat is de hele planeet te vernietigen. Ondertussen kunnen Streep, die de president van de Verenigde Staten speelt, en Hill, die de rol van haar stafchef op zich neemt, het bizarre nieuws niet geloven.

“Het is zeker niet zo donker als ‘Vice’,” zei McKay over de film tijdens een aflevering van Josh Horowitz’s Happy Sad Confused podcast eerder dit jaar. “‘Vice’, zou ik zeggen, is waarschijnlijk uiteindelijk een drama geworden met wat komedie. Maar ‘Big Short’, nog steeds, ook al zit er drama in – ik zou zeggen dat ‘Don’t Look Up’ een beetje meer een komedie is dan ‘The Big Short’… Ik weet niet of de Ferrell-films vergelijkbaar zijn, omdat ze zo uniek Will Ferrell zijn – maar ergens tussen ‘The Other Guys’ en ‘The Big Short’, zou ik zeggen, is waar deze film uitkomt.

Don’t Look Up gaat naar verwachting op 10 december in première bij geselecteerde bioscopen wereldwijd en zal op kerstavond beschikbaar zijn om te streamen op Netflix. Bekijk de trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram